make a website for free

AJANKOHTAISTA


20.11.

Tänään on "ilman satulaa leikkitunti" klo.18., minne mahtuisi mukaan.

Mitä leikkitunnilla sitten tehdään ja miksi ilman satulaa?

-Leikkitunnilla ratsastetaan erilaisia hevosleikkejä. Ne on perinteisiä leikkejä, esim.jerusalemin suutari, peili, viestejä yms. ja paljon uusia erilaisia "kilpailuja". Nämä leikit on vähän muutettuja,että ne voi tehdä ratsastaen.
-Ilman satulaa ratsastus kehittää tasapainoa ja samalla myös rohkeutta. Leikkiessä unohtuu hyvin äkkiä se satulan puutekin ja ratsastajat menevät harjoitusraviakin rohkeasti. Isommat laukkaakin ja hyppää pieniä esteitä. 
-Leikit on ratsastajien tason mukaisia ja aina saa halutessaan ottaa myös satulan, pääasia on turvallisuus ja että kaikki voi nauttia kivasta touhuamisesta hevosen kanssa!
12.11.
Käymme viikolla aamuisin tunnin maastoissa.
Nämä tunnit ei yleensä näy tuntikalenterissa.
Jos siis pääset ma-pe ratsastamaan aamulla n.klo. 10-11,
niin ota yhteyttä.
Liikutamme maastoissa, henkilökunnan voimin, nuoria hevosia ja uusia hevosia, joten "päätöntä haipakkaa" ei mennä, mutta yleensä kylläkin laukataan.
Talvis-aikaan TOISTAISEKSI näille maastoille hinta 20e
(tai normaalisti tuntikortista).
-Alennetut hinnat ei koske muita maastoja ja mukaan lähtevät tietävät, että mukana on hevosia, joiden kunto ei esim. riitä normaalivauhtista maastoa vielä!
Käyntiäkin siis saattaa olla jonkunverran enemmän kuin normaalisti.
Tässä kuitenkin mukava mahdollisuus aamujen aloitukseen fiilistelypohjalta ja lyhyessä jonossa, koska yleensä menemme 2-3 henkilön voimin maastoon.
-Soita ja kysy vaan rohkeasti,että ollaanko menossa!
puh:050-5350791/Maarit

9.11.
Kesän 2018 kurssit varattavissa. Käy kurkkaamassa kurssit- linkin kautta. Paljon kursseja niin lapsille kuin aikuisillekin:

kesäkurssit

5.11.
 Muutamille päiville on tehty pienryhmiä, joihin otamme  vakiona max. 5 ratsastajaa. Muutamia paikkoja vielä vapaana. Ryhmät näet tuntikalenterista.  
Tunnit on normaalihintaisia, vaikka ovatkin pienryhmiä.

Tallille on tuulut uusi islanninhevonen Mimir frá Niemenpelto. Nimestä jo huomaakin, että oma kasvatti on tullut takaisin kotiin. Mimir myytiin sen ollessa 2vuotias.
Nyt 9 vuoden jälkeen ostettiin se takaisin tuntihevoseksi.
Mimir on Vordiksen varsa. Vordis on vielä reipas tuntihevonen 23vuoden iässä, joskin jo kevyemmillä hommilla. Mimiristä toivomme samanlaista luottohevosta tulevaisuudessa.Nuoruus on vietetty yksityishevosena ja nyt on hyvän ikäinen opettamaan useampaakin ihmistä ratsastuksen saloihin.

Lasten ja nuorten ALKEISKURSSI alkoi keskiviikkona 18.10. Vielä kerkeää osallistumaan mukaan. Vapaille paikoille voi tulla myös mm.talutusratsastukseen.

Lue lisää kursseista linkin kautta: