web page builder software

Vaellukset 

Valmiiksi varattuja retkiä, jonne MAHTUU MUKAAN. Varaa soittamalla. Tunnin maastot löydät tuntikalenterista. 

9.12. lauantaina klo. 11-14, 3h laavuretki.

Jos sopivaa ei löydy niin voit varata itsellesi sopivan. Talvisin mm.lauantaille mahtuu hyvin.


2h KOKENEIDEN RATSASTAJIEN RETKI ,  ilman laavupysähdystä

Lähdemme suoraan maastoon. Etenemme reippaasti töltäten/ravaten ja laukaten välillä pitkiäkin matkoja. Välillä toki annamme hevosten levätä kävellen, että jaksavat taas edetä reippaasti.

Reittivaihtoehtoja meillä on paljon ja voit tilatessasi toivoa haluatko sisällyttää retkeen esim. kiipeilyä hevosen kanssa. Vähimmäishenkilömäärä on 2 ratsastajaa.

Hinta 50€

ALOITTELIJOIDEN RETKI 1,5h ja 2h

Aloitamme ryhmän kanssa maneesista, jossa harjoittelemme hevosen hallitsemista. Kun kaikilla hevonen toimii mukavasti niin suuntaamme maastoon. Reitti kulkee tasaisia maastoja ja polkuja pitkin. 

Ei evästaukoa välillä. 

Hinta 45€/1,5h ja 50 € /2h , vähimmäishenkilömäärä on 2 ratsastajaa.Aloitamme ryhmän kanssa maneesista, jossa harjoittelemme hevosen hallitsemista. Kun kaikilla hevonen toimii mukavasti niin suuntaamme maastoon.

2h ja 3h vaellus laavupysähdyksellä .

Sopii vähän ratsastaneille. Työporukoiden paljon käyttämä vaellusvaihtoehto. Reitti kulkee tasaisia maastoja ja polkuja pitkin läheiselle nuotiopaikalle, missä hengähdämme ja syömme taukoeväät. Onnistuneen kokemuksen voimalla onkin helppo jatkaa matkaa kohti tallia , kokemusta rikkaampana. Hinta 2h/60 €  ja 3h/75€ , vähimmäishenkilömäärä on 4 ratsastajaa. Nuotiopaikka on lähellä, joten retkelle voi tulla mukaan myös kävelijöitä, jotka eivät halua ratsastaa. Näiltä maksu 15e/hlö

3h ja 5h laavuretki kokeneille ratsastajille.

Vaellusreitti kulkee vaihtelevassa maastossa, missä välillä kuljemme polkuja ja vaikeitakin metsäreittejä pitkin. Tölttäämme pitkiä pätkiä ja laukkaamme railakkaita laukkataipaleita. Ensikertalaisia emme näille retkille mukaan ota, koska välillä etenemme todella reippaasti. Retken puolivälissä laavulla taukoeväät.

Vähimmäishenkilömäärä on 4 ratsastajaa.

Hinta 3h/75€ ja 5h/100€

 Vielä hieman lisää tietoa :

Elämyshetki tallilla

   Etsitkö ryhmälle ajanvietto vaihtoehtoa hevosten parissa ja joukossa on ensikertalaisia ja kokeneita ratsastajia?
Vaelluksia voimme räätälöidä toiveiden mukaan. Järjestämme myös reki/kärryajelutusta, polttariporukoille temppurataa, hiihtoratsastusta ja paljon muuta.
 Kerro ryhmästäsi ja suunnitellaan oma elämyshetki.
 Hinta tapahtuman sisällön mukaan.

Pukeutuminen retkelle

*Varaa säänmukaiset vaatteet. Hanskat on hyvät myös kesällä ettei ohjat hierrä sormia.

*Varrelliset, kannalliset kengät, esim.kumisaapas, vaelluskenkä.

*Housut,jotka joustaa ja ei ole kovin liukasta materiaalia. Esim.puuvilla on hyvä.

*Kypärän saat tallilta ja heijastiliivin. Oma heijastinliivi kannattaa ottaa mukaan, jos sellainen on, niin löytyy parhaimman kokoinen helposti.

MAKSAMINEN

Vaellukset maksetaan etukäteen tallin tilille

FI21 527166 20004158

Voit maksaa kahdessa erässä, 20e varausmaksu viikko varauksesta ja loppumaksu viimeistään paikanpäällä. Laita viestikenttään päivämäärä ja kellonaika,milloin retki on. 

Voit maksaa myös sporttipassilla ja Smartum liikunta-ja kulttuuriseteleillä.

Maksukortit tallilla ei käy eli paikanpäällä maksaessasi varaa maksu käteisellä.

Suomen vaellustallien liitto ry antaa priimatalli-merkinnän talleille, joidenka laatu täyttää tiukat vaatimukset turvallisuuden, hevosten laadun ja muiden olosuhteiden ja palvelun suhteen.
Olemme Suomen vaellustallien liiton Priimatalli.
Panostamme ratsastajien turvallisuuteen ja tallimme asiakkaat ovat vakuutettu Lähi-Tapiolassa niin hoitotilanteessa kuin ratsastettaessa.
Tilausvaiheessa käymme jo läpi "millaista vauhtia" minkäkinlaisella kokoonpanolla voi mennä, näin vauhtia haluavat ohjautuvat sopiviin ryhmiin ja aloittelijoiden ei tarvitse yrittää kestää liian kovassa kyydissä mukana. Ryhmät alkuhaastatellaan vielä paikan päällä, jotta jokaiselle löytyisi sopiva hevonen.
Maastoon lähdemme aloittelijoiden kanssa vasta, kun alkuun olemme tarkistaneet kentällä, että jokainen pärjää oman hevosensa kanssa.
Kokeneiden kanssa voimme mennä hyvinkin reippaasti, Näille retkille ei oteta aloittelijoita mukaan.
Jos varaat retken niin, että olet itse paljon ratsastanut ja kaveri on kokematon niin aina kuitenkin menemme vähiten ratsastaneen ehdoilla.
 Tuntikalenterista löytyy valmiiksi varattuja retkiä, niissä näkyy jo heti, onko retki aloittelijoille sopiva. Jos sopivaa retkeä ei löydy niin soita ja varataan sinulle aika, johon sitten kootaan tarvittaessa samantasoisia mukaan.