Jean-Paul ja Simone olivat jättäneet sähköpostiini melkein liian läpinäkyvän viestin, jonka poistin heti luettuani sen. Kutsuin heidät illalliselle Komeroon ja parin tunnin kuluttua istuimme kasvokkain miettimässä mitä tehdä vahingolle, jota olin jo kauan odottanut tapahtuvaksi, ei kello vaan kahle kaulassa. Keiton ja kaviaarin aikana keskityin tosiasioihin, pääaterian ajan leikittelin pariskunnan periporvarillisilla peloilla kunnes jälkiruokakirsikka suussani ehdotin sopimusta, jonka he rohkaistuivat hyväksymään vasta kahvin ja konjakin voimistamina. Esiinnyin vähemmistön nimissä vaikka vankkana tukenani olikin Yhtiön osake-enemmistö.
- Te tilaatte aterian meiltä näiden sikarien jälkeen ja pian ovikelloanne soittaa kokkimme ja kaksi tarjoilijaa. Me valmistamme tavallista opiskelijaruokaa keittiössänne ja viemme tarjoiluvaunuissamme pois sen mitä ette jaksa kerralla syödä. Mitä tähteille sen jälkeen tapahtuu ei kuulu teille vaan on pelkästään meidän ja hiljaisten koiriemme välinen asia. Aivan ensiksi tahdon autonne avaimet.
- Mitä takeita meillä on?
- Ei mitään, ei minun eikä teidänkään filosofianne mukaan. Jos haluaisin olla oikein paha tyttö, teitä odotettaisiin jo kotonanne jota ette näkisi noin kymmeneen vuoteen sen jälkeen. Kiitos.
- Kuka se toimittaja on?
- Tuskin tunnette. Sillä on hyvä maku ja te sovitte kivuttomasti sen marsipaanimuottiin. Kuten sanoin meillä on menossa kampanja, jota myydään keskivertofoobikoille sillä että kun homojen ja lesbojen jälkeen jaksaa vielä hyväksyä sadomasokistit niin sitten ei enää tarvitse hyväksyä mitään eikä ketään. Teistä tulee hyvää mainosta kun te tulette rohkeasti esiin esittelemään valtanne ja loistonne.
Ne nyökkäilivät tyytyväisinä toisilleen kunnes tyrmäystipat löivät ne veltoiksi lattiaan. Paljon myöhemmin ne löydettiin samasta asennosta alastomina ja kuolleina makuuhuoneestaan opiskelija huolellisesti peitettynä välissään ja tunnustus näpyteltynä kämmentietokoneelleen. Käytimme heitä mainosiskuissamme salassa ympäristön paheksunnan pelossa harjoitetun S/M:n vaaroista, jotka voitaisiin poistaa tekemällä kielletystä hedelmästä taas pelkkä omena.

Täydennys                Säännöt