Kello 5. Panttivankeja on nyt kuusi koska kävimme hakemassa myös Sian vanhemmat naapurirapusta. Menimme sisään isoäidin avaimilla jotka hänelle oli annettu ilmeisesti perheväkivallan varalta. Kesti jonkin aikaa vapautua halusta naulata Sian isä käsistään ja jaloistaan kiinni oveemme siltä varalta että sitä kautta yritettäisiin rynnäköidä sisään. Olemme käskeneet vankejamme pitämään päänsä kiinni ja kielto on tepsinyt hyvin sen jälkeen kun Jaana potkaisi suunsa avannutta isoäitiä kasvoihin.

Kello 6. Tiedotteemme lähtevät lehtiin, tv- ja radioasemille, uutisryhmiin ja postituslistoille sekä tuttuun asianajotoimistoon. Haastattelupyyntöjä alkaa puolen tunnin viiveellä sadella siihen tahtiin että toinen meistä istuu jatkuvasti päätteen ääressä tai puhuu puhelimeen. Viestimme on hyvin selkeä. Ellei Sika vapauta Tiinaa ennen itse asettamansa määräajan päättymistä vahingoittumattomana tai ainakin hengissä me tapamme kaikki panttivankimme mahdollisimman raa`alla tavalla. Toisaalta vapautamme heidät aivan ehjinä heti kun saamme luotettavan tiedon Tiinan pelastumisesta.

Kello 7. Poliisi ottaa yhteyttä ja yrittää suostutella meitä pikku hysteerikkoja tulemaan järkiimme ja päästämään syyttömät ihmiset lähtemään ennen kuin enää mitään pahempaa ehtii tapahtua. Kysymme mitä he aikovat tehdä. He väittävät meidän vain provosoivan Sikaa ja siten vaikeuttavan heidän työtään. Kerromme ottavamme teoistamme täyden vastuun ja keskustelevamme mieluummin tiedotusvälineiden avulla. Muistutamme myös että asuntomme on täynnä viereiseltä rakennustyömaalta muutama tunti sitten varastamaamme dynamiittia.

Kello 8. Poliisi on eristänyt kadun ja ilmeisesti evakuoinut talomme muut asukkaat.  Paikallisradiot ja televisio ovat jo kertoneet tarvittavan osan tarinaamme joten tiedämme että iltapäivälehtien on pakko seurata perässä. Odotamme milloin sähkö ja puhelinyhteydet yritetään katkaista ja soitamme kuin ärsyttääksemme muutaman kerran kännykällä.

Täydennys                        Säännöt