Klo 13. Löysimme psykiatrin vaimon käsilaukusta tarkoituksiimme sopivan kumirenkaan ja pakotimme Sian isän naimaan isäänsä, aivan mekaanisesti tietenkin. Totuuksia alkoi suorastaan tulvia niin katsojilta kuin osallistujiltakin. Otimme kiimaisesta parista muutaman valokuvan.               - "Hymyilkää. Te olette piilokamerassa." Näimme vihan Sian isän silmissä ja arvailimme mitä siitä oli siirtynyt hänen poikaansa. - "Kenen lapsi Sika oikeastaan on? Ajattele tätä velan maksuna, kerran näinkin päin." -"Ja jos sä et pian ala näyttää iloisempaa naamaa, saat kokeilla onko mutsis yhtään väljempi."

Klo 14. Siasta ei vieläkään kuulu mitään, mutta poliisi yrittää jälleen. Nyt se kuulemma piirittää myös Sian olinpaikkaa. Se olisi kuulemma valmis antautumaan jos me vapauttaisimme vankimme. Avaamme television ja kysymme, miksei siellä näy mitään. - "Emme halua mediaa paikalle." - "Harkitkaapa uudestaan." - "Harkitkaa itse. Jos Tiinan ympärillä aletaan ammuskella, aina on olemassa vahingon ja harhalaukauksen mahdollisuus." - "Siis nyt te kiristätte meitä vai?" - "Emme suinkaan. Kerromme vain väistämättömiä tosiasioita." - "Kertokaa ne ensin katsojille niin katsotaan sitten."

Klo 15. Panttivangit ovat hiljaisia, televisio ja radio toistavat vanhoja tietoja, meitä väsyttää melkein liikaa kunnes muistamme syödä. Kun puhelin soi, annamme sen soida. Vasta kun yhteydenotto uudistetaan, tiuskaisemme kännykkään, voisitte mulkut lakata bluffaamasta ennen kuin me aloitamme. Poliisi haluaisi kuulustella vankejamme, me kuulemma vaikeutamme Sian etsintöjä. Kun kysymme mitä piiritykselle tapahtui, toisessa päässä linjaa väitetään kivenkovaan Sian murtautuneen saartorenkaasta Tiina mukanaan. Lupaamme välittää halutut kysymykset ja soittavamme vastaukset heti kun ne kuulostaisivat uskottavilta. - "Kysykää niiltä mihin kaappari todennäköisimmin piiloutuisi?" - "Luuletteko te todellakin että me ollaan vain istuttu täällä kymmenen tuntia tajuamatta kysyä tuota. Ei ne tiedä. Me ollaan kidutettu niitä mutta ei ne tiedä."

Klo 16. Alamme vähitellen hermostua ja olemme ensimmäistä kertaa joistain asioista eri mieltä. Sopu kuitenkin löytyy ja mekin alamme huijata. Ilmoitamme televisiolle, radioille, lehdille ja piirittäjillemme viillelleemme Sian äitiä sen verran pahasti että mikäli häntä ei saataisi kahden tunnin sisällä sairaalahoitoon tai edes ensiapuun hän menehtyisi. Sian olisi aika tehdä siirtonsa, koska kaikki muut näyttävät olevan hyvin kärsimättömiä. Kieltäydymme kuvailemasta aiheuttamiamme vammoja mutta kerromme kuitenkin olevamme asiantuntijoita. Saamme soiton myös Snellman&Schweinhundilta. Se rauhoittaa hetkeksi, vitsailemme jopa.

Täydennys                        Säännöt