Vapaa-aikoinaan Anna kirjoitti suomalaisten salaseurojen historiaa Snellmanin ja Schweinhundin arkistolähteiden ja tiedusteluraporttien perusteella tarkoituksenaan
julkaista ainakin osia siitä digitaalisessa muodossa. Jostain syystä hän ei halunnut osallistua linkkien suunnitteluun, josta vastasi Snellmanin ja Schweinhundin palkkaama pikkuhuijari, jonka ennakoitavaan epärehellisyyteen saattoi hyvin luottaa. Ensimmäisenä valmistui selvitys ns. uusaktivisteista eli liikkeestä, joka syntyi viimeistään silloin kun Seppo Heikinheimo, Jaakko Numminen ja Pekka Siitoin tutustuivat toisiinsa Bayreuthin oopperajuhlilla kesällä 1967. Vasemmisto oli voittanut eduskuntavaaleissa vuotta aikaisemmin ja miehet tunsivat itsensä sekä demokratian että zeitgeistin pettämiksi aivan kuten hengenheimolaisensa puoli vuosisataa aiemmin. Silloin monarkistiaktivistit olivat sentään sytyttämällään sisällissodalla onnistuneet pysäyttämään tasavaltalaiset ennen kuin nämä olisivat saaneet käsiinsä kunnallisenkin päätösvallan, mutta kellä nyt olisi rohkeutta ryhtyä sanoista tekoihin. Jaakko Numminen siteerasi sielun veljilleen isäänsä:
- Suomen lain mukaan murha ei vanhene koskaan paitsi 45 000 ensimmäistä.
Tätä isä Numminen oli hokenut pojilleen joka vuosi toukokuun 21. päivänä näytettyään heille ensin kaitafilmin Maiju Lassilan teloituksesta. Se oli herättänyt nuoressa Jaakossa palavan halun antautua kulttuurielämän palvelukseen, joka vain vahvistui hänen nyt huomatessaan saksalaisen hotellihuoneen viskinhuuruisessa hämärässä itseensä kohdistuvat ihailevat katseet.  Sepolle ja Pekalle hän oli kova jätkä, murhaajan, sotarikollisen ja oikeusneuvoksen poika, joka jatkoi kuulemaansa tarinaa:
- Ei syytettä, ei oikeudenkäyntiä, ei tuomiota. Mereen vaan ja kuula päähän. Se se on sitä korkeinta oikeutta.
Heikinheimo ja Siitoin vilkaisivat toisiinsa, sillä Nummisen pöyhkeily alkoi käydä heidän kunnialleen ja hermoilleen. Toisin kuin myöhemmin Jaakko ymmärsi lopettaa ajoissa ja sopu säilyi. Hieman myöhemmin isommat pojat lähettivät hänet asioilleen vastapäiseen pesulaan saadakseen olla hetken rauhassa. Heikinheimo oli häikäissyt Siitoimen oopperan ja arjalaisen sanskritin tuntemuksellaan, ja Siitoin puolestaan Heikinheimon tiedoillaan juutalaisten ja homojen mafiasta, jonka Heikinheimo oli paikallistanut musiikkibisneksen sydämestä. Heidän ei tarvinnut enää todistaa toisilleen mitään. Numminen palasi pian huoneeseen mukanaan läjä pesemättömiä naisten alushousuja, joista Siitoin valitsi muutamia haisteltavakseen, nyökkäsi sitten hyväksyvästi ja alkoi pakata pöksyjä yksitellen xl-kokoisiin minigrippusseihin.
– Näillä tienaa omaisuuden. Kukapa ei haluaisi haistella samaa kuin fuhrer, Vinifrid Wagneria. Todellisten rakastavaisten kesken mikään ei mene hukkaan. Ajatelkaa pojat
miten romanttista, katsoa joka aamiaisella mitä toinen arjalainen syö ja samalla nähdä
sen alku mitä itse tasan 12 tuntia myöhemmin syö. Tällä me rahoitamme suuren tulevaisuutemme. Malja sille, veljet!
Pian miehet sammuivat ja heidän seurassaan ryypännyt Kapon agentti päätti katkaista nauhoituksen, mistä syystä emme tiedä mitä hänelle myöhemmin samana yönä tapahtui.

Täydennys                              Säännöt