Ulosottomiehet kantoivat tylyn järjestelmällisesti tavaroita ulos omakotitalosta, jonka väsynyt ja krapulaisenoloinen omistaja yritti turhaan estellä heitä. Kuvaaja liikkuu lähemmäs ja ottaa lähikuvan miehen kasvoista, jotka näyttävät samanaikaisesti sekä levollisilta että riidanhaluisilta.
– Mitä helvetin elatusrästejä? Mä olen maksanut joka perkeleen pennin ja aina ajallaan niin että painukaa vittuun täältä.
– Meillä ei ole aikaa kuunnella kaiken maailman paskapuheita. Tässä on paperi, jossa on vaimosi nimi ja sitten on oikeuden päätös. Me tehdään vain työtämme niin, että mitä jos siirtyisit pois jaloista, ettei tähän mene koko päivää.
– Paskat minä siitä vaikka menisi vuosi. Se saatanan ämmä yrittää taas kusettaa mua jollain ihme tavalla. Kantakaa tavarat sisälle niin mä soitan sille tai asianajajalle. Joku tolkku tähän on saatava.
Me viedään vaikka tuhkat munista jos on pakko. Määräys mikä määräys. Tämä tehdään tänään. Sulla ei varmaan ole aavistustakaan kuinka moni yrittää yhtä epätoivoista viivytystaktiikkaa. Menisit nyt vain suosiolla edes vähän kauemmas.
Mies menee alistuneen näköisenä sisälle taloon ja palaa hetken päästä kuistille sahattu haulikko kädessään.
– Vittu nyt riittää. Häipykää täältä.
Ulosottomiehet räjähtävät nauramaan ja yksi heistä ottaa askeleen lähemmäs ja tempaisee peruukin päästään.
– Rauhoitu nyt. Sä olet piilokamerassa.
Nauru vain yltyy mutta talon omistaja ei naura vieläkään.                                                            – Ja sähän lakkaat olemasta paskapää. Sä olet kuollut.
Mies vetää liipaisemasta ja aivokudos ryöpsähtää kameran linssiin. Kuvaaja pudottaa kameransa ja alkaa juosta. Kuuluu toinen laukaus ja kuvaaja mätkähtää takaisin kameransa kuva-alaan. Nauru jatkuu.
– Hyvä vihje. Siinä meni pahin kilpailija ja sai kerrankin ansionsa mukaan.
Nauru jatkuu vielä silloinkin kun sytytän saliin valot merkiksi näytöksen päättymisestä.

Täydennys                                Säännöt