Kello 21. Olemme odottaneet Tiinaa töistä kotiin jo kolme tuntia, avanneet pullon viiniä ja päättäneet että emme aloita juhla-ateriaa ennen kuin me kaikki kolme istumme jälleen kerran saman pöydän ääressä niin kuin ensimmäisen kerran tasan kaksi vuotta sitten.

Kello 22. Ovella on kaksi miestä. Ne ovat samalla kertaa sekä uteliaan että vakavan näköisiä nuorehkoja rikospoliiseja. He kertovat että Tiina on siepattu eikä ikävä kyllä rahan takia. Kaappaaja on poliisin vanha tuttu joka on ilmoittanut tappavansa Tiinan tasan vuorokauden kuluttua. Kysymme mitä muuta he tietävät.
– Aikaisempia tapauksia on kaksi. Runsaat kymmenen vuotta sitten se kaappasi teinitytön naapuristaan ja piti tätä vankinaan perunakellarissa neljä vuorokautta. Sillä kertaa kukaan ei kuollut. Kahdeksan vuotta sitten samantapainen tilanne johti uhrin kuolemaan. Siitä kirjoitettiin aikanaan melko paljon. Tällä kertaa se on lähettänyt viestejä myös toimituksiin joten ehkä se haluaa tehdä itsestään kuuluisan luvun rikoshistoriaamme.
Tuntui kuin ne olisivat nauttineet puheistaan. Ehkä niiden pieni miehenmieli saisi vahvistusta maailmankuvalleen jos lesbo saa ennen kuolemaansa edes rikollista kyrpää. Suuremman palveluksen ne olisivat tehneet jos olisivat suostuneet kertomaan sieppaajan nimen.

Kello 23. Löysimme etsimämme lehdet ja luimme kiihtyneinä tiedot ruudulta. Vuosia vanhasta valokuvasta ei voinut erehtyä. Tekijä oli sama jätkä joka muutamia kuukausia sitten oli kiivennyt parvekkeellemme tirkistelemään ja jonka olimme lievän pahoinpitelyn jälkeen pakottaneet kiipeämään alastomana takaisin.
- Sehän asuu vanhempiensa kanssa
- Mitä sä oikein suunnittelet?

Kello 24. Sieppaajan psykiatri menee ansaan päästäessään kaksi apua arasti pyytävää kaunista nuorta naista omakotitaloonsa soittamaan poliisille kuvaustaan rattijuoposta. Istutamme minifreudin nopeasti kuumenevalle sähkölevylle eikä lässytyksestä tule loppua ennen kuin uhkaamme tehdä saman hänen vaimolleen, joka tietysti pelkää myös kuolemaa pahempaa kohtaloa.

Täydennys                    Säännöt