I.H.AHAA ry järjestää Piet Nibbelinkin kurssin Tuusulassa Rusutjärvellä 15.8.-17.8.2014 Päivin tallilla

Piet
Piet Nibbelinkin kurssi
Perjantai- sunnuntai 15.8.-17.8. klo 9.30 - n.17.00
Hinnat:
kuunteluoppilaat:
Kaikki päivät 60 euroa, ennakkomaksu.
Yksittäiset päivät 25 euroa/pvä
Kurssille voidaan ottaa max. 20 kuunteluoppilasta ja koko kurssille osallistuvilla on etuoikeus.Irtopäiviin otetaan osallistujia, jos jää tilaa (uusille osallistujille on myös tarpeen osallistua ensimmäiseen päivään)! Ennakkomaksu maksetaan 20.7. mennessä, tilinumeron ja muuta tietoa saat ilmoittauduttuasi.
Hevosen kanssa kurssi maksaa 350 euroa ja se sisältää lounaan. Ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla varausmaksu 150 euroa 1.5. mennessä. Hevosen majoituksesta eri maksu.
Kurssille voidaan ottaa korkeintaan 6 hevosta.
Ilmoittautumiset I.H.Ahaalle s-postilla: "ihahaa.ry (at)gmail.com", Tallipaikkatiedustelut ja tietoja kurssin pitopaikasta Päivi Peusalta

Piet Nibbelink

on hollantilainen opettaja, jolla on oma hevostila ja koulu Arnhemissa.(www.depaardenmaat.com). Piet opettaa ihmisiä saavuttamaan paremman yhteistyön hevosen kanssa opettamalla ihmisiä tiedostamaan kehoaan, liikkeitään ja mieltään ja sitä kautta löytämään keskittyneen rauhallisuuden, jolloin on mahdollista ottaa vastaan hevosen viestejä. Näin ihminen oppii olemaan hevosensa kanssa "samalla aaltopituudella". Pietin opetus lähtee perusasioista, jolloin opitaan käyttämään hevosen omaa kieltä, kehonkieltä, tunnetta ja energiaa. Kurssilla opit tulkitsemaan hevosesi eleitä ja tunnetilaa. Tämän asian oppiminen auttaa sekä sinua että hevostasi rentoutumaan ja suorittamaan tehtäviä rentona miellyttävässä olotilassa. Hevoset keskenään käyttävät kehonkieltä ja niiden on evoluution aikana ollut pakko oppia tulkitsemaan myös muiden eläinten mm. petoeläinten liikkeiden ja energian merkitystä, jotta ovat voineet säilyä hengissä. Kurssilla voit löytää uusia ulottuvuuksia hevosesta ja siitä kuinka se itseasiassa on myös sinun opettajasi. Maastakäsin työskentely auttaa ymmärtämään paremmin myös ratsain tapahtuvia apuja ja hevosen kanssa kommunikointia.