Tule kokemaan, mitä hevonen voi opettaa lempeästä läsnäolosta, kehonkielestä IMG_4524ja vuorovaikutuksesta:

Hollantilainen hevostaito-opettaja ja tiimivalmentaja Piet Nibbelink tulee kertomaan ja esittämään käytännössä  hevosen kanssa mitä hän on löytänyt tästä yhteistyöstä tämän tutun kotieläimemme, mutta kuitenkin luonnossa elämiseen tarvittavat vaistot ja kyvyt säilyttäneen hevosen kanssa. Hevonen on vienyt ihmiskuntaa eteenpäin monella tasolla, nyt se voi auttaa meitä myös oman itsemme, tunteidemme ja kehomme tiedostamisessa.

Järjestämme kurssin Rusutjärvellä Päivintallilla, os. Emohanhentie 28, Tuusula. Ajankohta on 1.8. klo 18-21. Osallistujat voivat saapua jo  klo 17 alkaen ja nauttia puffetin antimista pientä korvausta vastaan. Näin päästään aloittamaan tasan klo 18. Mukana on myös hevonen, jonka kanssa pääsemme tutustumaan asiaan käytännössä ja Piet johtaa ryhmäharjoituksia, joissa aistejamme ja tietoisuuttamme avataan mukavilla harjoituksilla. Kurssikieli on englanti, mutta tulkkausapua on saatavilla.

Tule viettämään miellyttävä elokuinen ilta luonnonläheisellä tallilla, oppimaan uutta itsestäsi ja suhteestasi luontoon ja eläimiin. Päivillä on myös kaunis puutarha, johon saamme tutustua.

Kurssin hinta on 30 euroa ja koko tuotto käytetään äiti Amman hyväntekeväisyysprojekteihin lyhentämättömänä. Näistä voit lukea lisää

www.embracingtheworld.org ja suomeksi http://www.amma.fi/hyvantekevaisyys.html

Myös kurssin vetäjä osallistuu hyväntekeväisyyteen antamalla kurssin ilmaiseksi. Hänen kotisivunsa on osoitteessa www.depaardenmaat.com. Kurssin järjestelyissä on yhteistyössä I.H.Ahaa ry ja AmmanLuonnonYstävät sekä Päivintalli Tiedustelut ja ilmoittautumiset os. valonsa (at) gmail.com, mielellään 25.7. mennessä.

Bussilla pääsee jäämällä pois Kolistimenmäki P- pysäkillä, bussit lähtevät Kampista laiturilta 10 klo15:30-16:35 ja 16:25-17:15, kävelyyn voi varata aikaa n. 20-30 min (1,5 km). Tarkempaa tietoa lähetetään ilmoittautuneille!