Masterbolt S* pentue syntynyt 23.4.1999
 


 
 
 

Tässä pentueessa syntyi 8 urosta ja 1 narttu. Pennut leikattiin kuitenkin ulos viikkoa ennen laskettua aikaa eli täysin keskosina, emän märkäkohdun takia. Pentujen alkutaival oli erityisen hankala, mutta ainoastaan yksi uros ei jaksanut elämästään taistella. Kaikki muut pennut ovat erittäin vahvoja ja kehittyneet 2 vuoden ikään normaalisti. 8sta pennusta 6 on virallisesti tutkittu, kaikki terveitä kyynärpäistään, silmistään ja polvistaan, mutta kaikilla lonkat D/D. Tämä on tietysti suuri ihme kun pennut polveutuvat erittäin terveistä linjoista. Liekö hankalalla alulla ollut osuutta asiaan?
  • Masterbolt Sea Siren "Helga", treenaa hyvällä menestyksellä agilityä ja saavutti nopeasti kaksi KUMAa ykkös luokasta. Helga on myös väläytellyt taitojaan jäljellä ja ulkomuotoaan näyttelyissä. Helga kilpailee v-2002 Agilityn 2. luokassa ja on myös FIN MVA
  • Masterbolt Simply Goose "Hannu", on toivottavasti myös tuleva agility koira. Harjoitukset ovat hyvässä vauhdissa, jopa niin vauhdissa ettei omistajakaan aina pysy mukana. Hannu on myös aloittanut näyttely uransa hienosti.
  • Masterbolt Spotlight "Pottu" oli Inkeri emän lellikki. Pottu osaa esittää myös perheensä lellikkiä joka ei voi ymmärtää mistä syystä häntä voi kukaan ikinä nuhdella. Pottu on S* pentueen ensimmäinen FIN MVA ja samalla myös S MVA.
  • Masterbolt Storm Keeper "Gizmo" väläytteli jo hyvin varhain taitojaan tottelevaisuus puolella. Gizmo esiintyy sekä kehässä että toko kentällä kuin aikuinen koira joka katselee muita lähinnä ihmetellen toisten hörheltämistä.
  • Masterbolt Spartacus "Sparta" on edelleenkin pieni suuri mies josta varmasti tulee vielä jotain suurta. Ja suurtahan Spartasta tuli, v-01 erikoisnäyttelyn voitto ja muotovalion arvo!! Ei hullummin pikkumieheltä. Sparta on innokas puutarhan hoitaja, joka on osoittanut erittäin luovaa kykyä muotoillessaan puutarhaa mieleisekseen.
  • Masterbolt Sky Walker "Kamu" on ottanut pohjosen talvesta kaiken irti. Kamu on ylpeänä vetänyt perheen esikoista ahkiossa, omstajaansa suksilla, tehnyt harjalla lumitöitä (tosin harjasta ei jäänyt mitään jäljelle) ja kantanut ulkoa sisään kaikki mahdolliset takkaan kelpaavat kepit. Kamu on myös todennut että mitä korkeampi maavara, sitä paremmin pohjosessa pärjää.
  • Masterbolt Stroke Of Luck "Onni" on sekoitus koiraa, kissaa, norsua ja ties mitä. Onni on osoittanut olevansa uskomaton kiipelijä joka norsun tavoin selvittää tiensä rauhallisesti työntämällä ja raivaamalla eteensä tulevat esteet. Kuuliaisesti hän tottelee käskyjä vaikka muisti voi joskus olla hieman lyhyt.
  • Masterbolt Sir Elwood "Elton" tunnistaa "luonnon typistetyistä" korvista. Eltonin terhakkaasti pystyssä olevat korvat kuvastavat hyvin Eltonin terhakasta luonnetta.


 ETUSIVU

MASTERBOLT A* pentue