Ratsastuskoulu Merjan Talli

Nauti urheilusta Harrasta ratsastusta Merjan Tallilla

Ratsastuskoulumme tilat on vuokrattavissa, kuten monet ovat kuulleet. Jatkamme kuitenkin toimintaamme kunnes sopiva vuokralainen löytyy.

Laidalta hiekkakentän, reunalta ruskametsän kuulet varmaan kutsun ponien: ja eikun ulkoilemaan !

Palvelut


Ratsastustunnit

Syyskauden pienryhmätunnit ovat käynnistyneet elokuun puoli välissä lapsille ja junioreille, ja muutama mahtuu vielä mukaan mm. to-iltaan ja tiistaina yhdelle tunnille, ns. irtotunnit sovitaan aina erikseen . Pikkulapsille on myös puolen tunnin ratsastuskertoja.

Irtotunnit ovat 30 €, 5 ja 10-korteilla 28€/h ja vakiotuntilaisilla 26,50€/h. Tutustumistunti on 20€. Aloittelevia lapsia taluttaa ratsastustunneilla oma isä tai äiti tai esim. kummit, jolloin siitä ei tule lisämaksua. Näin myöhäissyksyn kuntolenkitkin hoituvat edes yhtenä päivänä/iltana kivasti sulalla maalla maneesissa ja koko perhe oppii ratsastusanaston.

Leirit

Heppakerho

Tallillamme toimii myös hevostaitokerho tiistaisin klo 17 - 18.30 yhteistyössä ratsastusseuran kanssa, kerhossa opetellaan hevostaitoasioita tähtäimenä merkkisuoritukset, liikutaan keppihevosten kanssa metsäpoluilla ja hypitään esteitä, opetellaan käytännön asiat tallissa ja teoriat lämpimissä tiloissa ratsastajatuvassa sekä harjoitellaan ponien käsittelyä maasta esim. näyttelyitä varten. Kerho maksaa 16€ / 10 kertaa ja tietenkin 11. kerta on kerholaisten oma pikkujoulu. Kerhossa ohjaavat koulutetut aikuiset: Sara Ruohonen ja tarvittaessa myös Merja.

Tulevia tapahtumia

Kuvia Tallilta