Ratsastuskoulu Merjan Talli

Perheyrityksemme perustettiin 03.07.1987 ja toiminta alkoi ensin nimellä Ratsastuslomat Maalaistalossa. Koko perhe puhalsi konkreettisesti yhteen hiileen ja lapset oppivat tekemällä. Tulevana kesänä tulee 30 monipuolista toimintavuotta täyteen, joten ratsastuskoulumme 30v. ja SUOMI 100v. kakkukahvit ma 03. 07.17, josta tarkempi aika ja ohjelma myöhemmin…..

Ensin tallilla toimi 4H:n ja sitten SRL:n hevostaitokerhot. - Ratsastustunnit aloitettiin myös ihan alkeista. Mutta aika nopsasti monet oppilaamme etenivät kisakentille seura- ja aluetasolle ja edelleen kansalliselle tasolle niin ratsastuksessa kuin hevostaitokisoissa. Lopulta yksi heistä 10 tuhansien kilometrien, pitkien työpäivien, treenien ja treenien sekä tuhansien starttien jälkeen aina EM kisoihin asti 2015 ja semifinaalista tuli hyvä tulos. Sillä pitkäjänteisyyttä, periksiantamattomuutta ja intoa sekä sitoutumista arjen rutiineihin ja treeneihin sekä hevosten hoitoon on riittänyt vastoinkäymisistä huolimatta ja siihen tekemiseen uskoneet tukijoukot ovat pysyneet.

Palvelut


Ratsastustunnit

Ma, ke ja to sekä sopimuksen mukaan. Hinnat: 10-kortti 280€, lukukausikortilla tuntihinnaksi tulee 26,50€/h . Irtotunnit 30€.

Leirit

Sirkusratsastusleiri avaa kesän 04. - 09.06.-17: ratsastusta 45 – 90 minn /aamupäivisin lapsen iästä ja kokemuksesta riippuen, eril. harjoituksia sirkustaiteilijoiden Mia Toivolan ja Lassi Tauriainen sekä Reetta Kinnarin ohjauksessaeril. välineillä sekä trampoliinilla, trapetsilla ja liinalla 2x 60min /päivä ja sokerina pohjalla perheille loppunäytös, jossa lapsenne esittävät viikolla oppimiaan asioita ja myös opettajat esiintyvät 9.6. pe- illalla klo 18. Koko leiri täysihoidolla maksaa alveineen 480 €/ lapsi. Iloinen mieli sekä polkupyörät mukaan leirille... Ilmoittautumiset/sitovat varaukset viimeistään 30.3. Merjalle puh. 044 4842625 tai merjantalli@kolumbus.fi.

Heppakerho

TALLIN HEPPAKERHO aloittaa ke 15.2. kello 17. Voit ilmoittautua ennakkoon tai tulla paikalle ko. keskiviikkona kello 17. : muutama mahtuu vielä…. yhteensä kuusi tyttöä ja poikaa on jo ilmoittautunut 6 – 12 v. Teoriat iän mukaan…

Tulevia tapahtumia

Ratsastuskoulumme tuntien ja hevostaitokerhon, kesäleirin sekä tet-oppilaiden jne…lisäksi tallillamme tapahtuu monenlaista.

Elinan kouluvalmennukset ja Miran estevalmennukset sekä nuorten hevosten irtohypytyspäivät

Mikko Mäentaustan seuraava estevalmennus 31.3. - 1.4.-17. ( ks tarkemmin seuran sivut www.mt-team.net)

10.5. osallistumme Koko Suomi liikkuu tapahtumaan,. Aamupäivällä tallillamme tapahtuu lasten kanssa, ja Kosken MLL:n lipukkeella osallistuminen on ilmaista myös ponitalutukseen, kepparikisaan jne

KESÄKISAT Ratsastuskoulumme järjestää yhdessä Ratsastuseura MT-Team ry:n kanssa 2-tason koulu-ja rataestekilpailut ko 10.6 ja re 11.6. sekä 6.8.

Kuvia Tallilta