Henkilökunta

Ratsastuskoulu Merjan Talli on perheyritys, joka aloitti toimintansa 03.07.1987 kesäleireillä. Sitä ennen oli jo harjoiteltu noin puoli vuotta mm 4H:n hevostaitokerhojen ohjaamista. Perheen isä, Mauno Mäentausta, on Kosken kunnan rakennustarkastaja. Hän huolehtii osittain hevosten kengityksestä, tilan rakentamisesta ja monesta muusta vakituisen päivätyönsä lisäksi. Mauno on myös estekilpailujen alueratamestari.

Merja Mäentausta, (yo-72, kasv.opin approb.ratsastuksen B-vamentaja, rats.ohj. ja Nuori Suomi junioriohjaaja-kurssit sekä EA-II ) vastaa opetuksesta ja leireillä myös keittiöstä.

Koulullamme opettaa: Merja Mäentausta ja muutamana päivänä kuukaudessa opettaa ohjaajaoppilas Sirpa Mero. Koulullamme on lähes vuosittain harjoittelijoita hevosalan oppilaitoksista. Lisäksi eri yläasteilta ja lukioista on TET-oppilaita tutustumassa työelämään ja oppimassa tekemisen kautta.

Tallilla käy valmentamassa säännöllisesti Mikko Mäentausta rataesteille. Ryhmät muodostetaan taitotason mukaan ja mukaan mahtuvat niin opinhaluiset seuratason, kuin kansallisen tason ratsastajat, lapsiratsastajista aikuisiin. ( ks. valmennuspäivät seuran valmennussivulta.(päivitetty 8/2010)
Tervetuloa!

Kotisivulle Talliesittely Hevoset Kuvagalleria