Tervetuloa kotisivuilleni!

Tutustu uusiin Eduskuntavaali 2011 -sivuihini osoitteessa www.mikaebeling.fi

Mika Ebeling

Olen Mika Ebeling,pastori, Helsingin kaupunginvaltuutettu ja joukkoliikennelautakunnan varapuheenjohtaja (KD). Työskentelen Helsingin Ev.lut. Kansanlähetyksen piiripastorina.

Elämäni tärkein asia on usko Jeesukseen. Olen elämänvalinnoissani pyrkinyt seuraamaan Häntä ja olen saanut lukuisia kertoja kokea Hänen johdatustaan. Tahdon auttaa jokaista ihmistä oppimaan tuntemaan Jeesuksen omakohtaisena Vapahtajanaan, sillä olisi tavaton vahinko, jos esimerkiksi Sinä joutuisit kadotukseen, vaikka Jeesus onkin kuollut puolestasi. Lue lisää sivulta Usko ja kuuliaisuus

Poliittisen toimintani perustana on kristillinen arvopohja. Haluan edistää perheiden hyvinvointia ja eheyttä. Haluan puolustaa sorrettuja ja niitä, joiden elämä on vaarassa. Haluan puolustaa lapsia ja ikäihmisiä enkä halua unohtaa maailmanlaajuista vastuutakaan.

Taloudellista hyvinvointiakin tahdon edistää, sillä se luo yhteiskunnalle mahdollisuudet pitää taloudellisesti huolta niistä, jotka apua tarvitsevat. Näitä asioita tahdon edistää mahdollisuuksien mukaan niissä luottamustoimissa, jotka kulloinkin on minulle uskottu.

Suurimmaksi ihmisoikeusrikkomukseksi tämän päivän Suomessa näen vuoden 1970 aborttilain. Tuon lain voimassaoloaikana on surmattu yli 460.000 syntymätöntä ainutkertaista Jumalan luomaa lasta. Tällaisten lasten puolustamisen olen saanut erityiseksi tehtäväkseni. Koen saaneeni tämän tehtävän Jumalalta ja haluan korottaa ääneni näiden lasten puoesta, vaikka se onkin tuonut myös huomattavaa vastustusta. Tärkeintä ei kuitenkaan ole tämä vastustus, vaan se mitä Elämän Antaja kerran sanoo meille. Siksi toivon vastustajillekin mielenmuutosta.

Tutustu uusiin Eduskuntavaali 2011 -sivuihini osoitteessa www.mikaebeling.fi


Ihmisoikeusjärjestö Pro Life Suomi ry, toimii syntymättömien lasten puolestaTutustu uusiin Eduskuntavaali 2011 -sivuihini osoitteessa www.mikaebeling.fi