Pentupäiväkirja Sivukartta

Kiireisen emännän keitos

Keitoksen aineet

runsas ruokalusikallinen voita

2 pakettia maustamattomia broilerin tai kalkkunan suikaleita (n. 600 g)

1 paketti seitiä (400 g)

kourallinen kaurahiutaleita

vettä

 

Teko-ohje

Voi sulatetaan kattilassa, ja siihen lisätään suikaleet. Haudutetaan melkein kypsäksi.

Lisätään nestettä ja paloiteltu seiti. Haudutetaan, ja loppuvaiheessa lisätään kaurahiutaleet.

Jos on tarpeen, lisätään vähän luonnonkalkkia.

Keitos sopii erinomaisesti pakastettavaksi. Sopivankokoiset annokset helpottavat myöhemmin ruokintaa.  

(Anna-Mari Anderssonin ohje)

Pentuherkku!

 

Kiireisen emännän keitos maittaa, niin kuin näkyy!