Elisan Radiokerhon tunnus

Elisan Radiokerho ry, OH2AQ

Elisan Radiokerhon kilpailu- ja DX-toiminta

Elisan Radiokerho ry:llä on käytössään useita asematunnuksia. HF-toiminnassa olemme käyttäneet tunnusta OH2AQ, vuodesta 1999 alkaen myös kutsua OH9W. Ahvenanmaalta olemme operineet tunnuksella OH0AAQ.

VHF- ja UHF-alueiden asematunnus on pitkään ollut OH2AAQ; v. 1999 alkaen ääneen on tultu myös tunnuksella OH2W. Näillä tunnuksilla olemme operoineet lähinnä Porkkalasta.

Kunniakirjoja

Olemme kuluneiden 30 vuoden aikana osallistuneet aktiivisesti niin kotimaisiin, pohjoismaisiin kuin maailmanlaajuisiinkin kilpailuhin. Olemme myös hyvällä menestyksellä ottaneet osaa DX-peditioihin.

Kerho on järjestänyt mm. seuraavat peditiot:

Elisan radiokerhon asemilta on saavutettu lukuisia hyviä sijoituksia, joista kerhon palkintokaappiin on kertynyt huomiota herättävä määrä palkintoja. Joukossa on muun muassa useita VHF/UHF -maljakilpailun osakilpailuvoittoja, sekä vuotuisissa "SM-kilpailuissa" jaettuja pyttyjä.

Haluamme kiittää kaikkia toimintaamme tukeneita henkilöitä ja yhteisöjä.

Kerhon menestys radioamatöörikilpailuissa vaatii luonnollisesti myös vasta-asemia. Lämpimät kiitokset näistä tuhansista tervetulleista QSO:ista. CU in next contest!