Tending Pawnee "Meggie", synt. 21.9.2005

Kuvia Meggiestä!

Bordercollie Meggie eli Meku tuli meille 7-viikkoisena. Se on osoittautunut reippaaksi, saalisviettiseksi, sosiaaliseksi ja pelottomaksi villikoksi, juuri sellaiseksi kuin ajattelimme. Olemme todella ihastuneet siihen.

Meggien lempipuuhaa on vesikupin tyhjentäminen kauhomalla ja lattiaharjan lennättäminen huoneesta toiseen. Se osaa myös kaikki ei-toivottavat temput: lahkeessa roikkumisen, muiden koirien kiusaamisen, kutsujen huomiotta jättämisen, ruuan varastamisen...

Olemme kasvattajien ohjeiden mukaisesti kiikuttaneet sitä heti mukanamme kaikkialla, agility- ja tokotreeneissä, töissä, kauppakeskuksessa, bussissa, torilla, kylässä ja tietysti lenkeillä muiden kanssa ja yksin. Se on tottunut hyvin häkkiin, missä se välittömästi uinahtaa, oltiinpa missä hyvänsä. Kontaktitreenejä olemme myöskin harrastaneet ahkerasti, samoin vetoleikkejä. Se tuntuu valtavan touhukkaalta.

Tarkoituksemme on harrastaa Mekun kanssa etupäässä tokoa aluksi, sitten myös agilityä. Katsotaan, miten sen kanssa onnistumme. Olemme innoissamme tulevaisuudesta. Kasvattajat ovat luvanneet olla apuna kaikissa ongelmissa...

Päivitys 24.3.07: Meg on muuttunut kovasti edukseen. Se on alkanut keskittyä työntekoon ja on kovasti innostunut ja jaksaa treenata kauemmin kuin kaksi minuuttia kerrallaan... Meg on edistynyt kovasti sekä agilityssä että tokossa. Tokossa se on kilpaillut kaksi kertaa alokasluokassa. Ensimmäisellä kerralla sitä kiinnosti kovasti kaikki uusi eikä se oikein keskittynyt, mutta toisella kerralla tahti oli toinen ja se otti luokkavoiton pistein 194. Agilityssä ovat kontaktit vielä vähän kesken, mutta muuten siinä on kyllä potentiaalia vaikka mihin. Kunhan Pete pysyy perässä:). Meg on 21.3.07 täyttänyt 18 kuukautta. Se on kyllä vienyt sydämemme ihan kokonaan - se on niin valloittava persoona jo nyt.

Takaisin Koiramme-sivulle!