ETUSIVU | CARNIVAL DISCO | PALVELUT | KALUSTO | KUVAGALLERIA

Carnival Disco -juliste CARNIVAL DISCO - #1 Party since 1981

"Carnival Disco on tunnetuin ja pitkäikäisin pohjois-suomalainen keikkadisco, joka kiertää edelleen ahkerasti ympäri Suomea. Luotettavaa ja nykyaikaista discotoimintaa tukevat aina ajantasalla olevat äänentoistolaitteet ja valaistustekniikka.

Carnival Discon menestyksen avain on ollut aikaansa seuraava henkilökunta yhdistettynä vuosikymmenien kokemukseen."


1. CARNIVAL DISCO PAKETTI

Carnival Discon täydellinen paketti sisältää näyttävän discolaitteiston, ammatti-DJ:n ja -valomiehen, laajan levystön ja mieleenpainuvan Carnival Disco -fiiliksen™.

Carnival Discon tilaaminen on äärimmäisen helppoa ja luotettavaa. Ottamalla yhteyttä, valitsemme yhdessä teille sopivan päivänmäärän ja tulemme sovitusti paikalle.

Postitamme heti seuraavana arkipäivänä tarvittavan mainosmateriaalin sis. julisteet ja lehdistötiedotteen toimitettavaksi paikallisiin medioihin.

Toimialueenamme on koko Suomi. Tilauksia olemme ottaneet vastaan 50 hlön yksityistilaisuuksista aina 2000 hlön suurtapahtumiin.


2. CARNIVAL DISCON OHJELMASISÄLTÖ

Soitamme viimeisimpiä listauutuuksia, takuuvarmoja tanssilattian täyttäjiä, yleisön toiveita ja hitaita.

Tutustu tämän hetken kuumimpiin discohitteihin: Finnish Dance Chart ja Suomen Diskolista Top 40

Voimme myös teemoittaa illan haluamallanne tavalla esim. tiettyä musiikkityyliä painottaen.

Kokenut, miksaava ja myös spiikkaava DJ pitää tunnelmaa yllä alusta loppuun asti. Myös valomiehen loihtima valoshow lisää extrameininkiä tanssilattialle.

Discolaitteistomme avulla voidaan suorittaa myös esim. leiridiscojen palkintojenjakoja, yleisökilpailuja, tanssiryhmienne esityksiä yms.


3. CARNIVAL DISCON KALUSTOTEKNIIKKA

Tuomme mukanamme meidän järeimmän discolaitteiston kokonaisuudessaan. Tutustu laitteistoomme KALUSTO ja KUVAGALLERIA -sivullamme.

Paikassa tarvitsee olla riittävän suuri tila discokalustollemme ja yleisön tanssilattialle.

Käytämme ensisijaisesti voimavirtaa, mutta verkkovirrallakin tullaan tarvittaessa toimeen.

Kaluston roudaamiseen ja kasaamiseen varaamme aikaa n. 1-2 h ennen discoa. Discon purkaminen illan päätteeksi käy nopeammin, se tapahtuu alle tunnissa.

Emme tarvitse ulkopuolista kantoapua ilman eri sopimusta, vaan henkilökuntamme hoitaa sen itse.4. YHTEYDENOTTO

Tuliko mieleen kysyttävää, kaipaatko lisätietoja vai haluatko antaa palautetta? Ota yhteyttä puhelimitse, mailitse tai täytä tämä lomake.

Nimi:


Sähköpostiosoite:


Palaute: