Näyttelyt vuonna 2004

Tältä sivulta voit lukea Ronin näyttelymenestyksestä ja sen arvioinnit. Kaikista näyttelyistä ei ikävä kyllä ole kuvaa.

Orivesi, 17.7.04, Tapio Eerola --> val1 ERI PU1 VSP
Mäntsälä,
11.7.04, Freddie Kndrup --> val2 ERI PU3
Mikkeli,
10.7.04, Paula Heikkinen-Lehkonen --> val1 ERI PU1 VSP
Karjaa,
4.7.04, Maija Mäkinen --> avo1 ERI SERT PU1 ROP
FIN MVA!!!
Kotka KV,
20.6.04, Marja Talvitie --> nuo1 ERI SERT CACIB PU1 ROP
Aptus Show (KV), 22.5.04, Kari Järvinen --> nuo1 EH
SPKL, Helsinki, 8.5.04, Esko Nummijärvi --> nuo H
Lahti KV,
25.4.04, Hannu Talvi --> nuo1 ERI VARA-SERT PU3

Tampere KV,
20.3.04, Merja Heikkilä --> nuo2 EH
Imatra KV,
14.2.04, Esko Nummijärvi --> nuo1 ERI SERT CACIB PU1 ROP
Turku KV,
24.1.04, Paula Heikkinen-Lehkonen --> nuo2 ERI VARA-SERT VARA-CACIB PU2

Orivesi, 17.7.2004
Tapio Eerola, Suomi
val1 ERI PU1 VSP
"2-vuotias, mittasuhteiltaan ja vahvuudeltaan erinomainen. Kaunispäinen. Moitteettomat silmät, korvat ja purenta. Hyvä luustonvahvuus. Hieman niukat takakulmaukset. Hyvä häntä ja turkki. Sisäkierteiset liikkeet. Hyvä askelpituus. Rauhallinen käytös."
•Ylös•

 

Mäntsälä, 11.7.2004
Freddie Kindrup, Tanska
val2 ERI PU3

"Hane av passande storlek. Maskulint huvud. Utmärkt utlinjen. Korrekt bett. Välplacerade ögon. Bra öron. Kunde vara en aning längre hals. Utmärkt kropp. Passande benstomme. Normalt vinklad. Rör sig väl från sidan och fram. Anging trång bak. Dubbla sporrar. Kunde vara lite längre svans. Utmärkt päls. Bra temperament."
Suomennos: "Sopivan kokoinen uros. Maskuliininen pää. Erinomainen ylälinja. Oikea purenta. Hyvin asettuneet silmät. Hyvät korvat. Voisi olla hieman pitempi kaula. Erinomainen rakenne. Sopiva luusto. Normaalit kulmaukset. Liikkuu hyvin sivusta ja edestä. Hieman ahdas takaa. Kaksoiskannukset. Voisi olla hieman pitempi häntä. Erinomainen turkki. Hyvä luonne."
•Ylös•

 

Mikkeli, 10.7.2004
Paula Heikkinen-Lehkonen, Suomi
val1 ERI PU1 VSP

"Erinomainen rotutyyppi. Erinomainen pää, korvat ja silmät. Oikeat mittasuhteet. Keskivahva luusto. Täyteläibeb rintakehä. Hyvät raajojen kulmaukset. Pienet kaksoiskannukset. Karva on tällä hetkellä puolipitkää ja vuoden ajan takia pohjavilla on vähissä. Rauhallinen käytös."
•Ylös•

 

Karjaa, 4.7.2004
Maija Mäkinen, Suomi
avo1 ERI SERT PU1 ROP FIN MVA!!!
"Tasapainoinen maskuliininen uros. Hyvät rungon mittasuhteet. Hyvä pää, korvat, silmät ja purenta. Kaunis ylälinja. Hyvä kaula ja runko. Tasapainoisesti kulmautunut. Hyvä raajaluusto. Kaksoiskannukset. Hyvä turkki ja häntä. Miellyttävä luonne. Hyvät tasapainoiset liikkeet."
Hienosti meni ja Ronista tuli Suomen muotovalio :). Ryhmäkehässä pääsimme seitsemän parhaan joukkoon.
•Ylös•

 

Kotka KV, 20.6.2004
Marja Talvitie, Suomi
nuo1 ERI SERT CACIB PU1 ROP
"Erinomaista tyyppiä oleva. Kaunispäinen. Tyypillisesti liikkuva. Hyväkarvainen ja -häntäinen uros. Hyvä luonne."
•Ylös•

 

Aptus Show (KV), 22.5.2004, Helsinki
Kari Järvinen, Suomi
nuo1 EH

"Hyvän kokoinen. Hyvät mittasuhteet omaava uros. Hyvä pää ja ilme. Toivoisin kiinteämmän etuosan. Hyvä runko. Vahvaraajainen luusto. Hyvä häntä. Saisi olla hieman paremmat kulmaukset takaraajoissa. Liikkuu hyvin."
Tuomarin mielestä yksikään islantilainen ei ollut tänään erinomainen. Kehä oli postimerkin kokoinen, hyvä että mahtui vähän juoksemaan.
•Ylös•

 

Palveluskoiratapahtuma, 8.5.2004, Tuomarinkylä
Esko Nummijärvi, Suomi
nuo H
"Järeä. Mittasuhteiltaan oikea uros, jolla on jykevä pää. Erittäin kauniit korvat, hyvä selkä. Oikea hännän asento. Vankkaluustoiset raajat. Kulmaukset saisivat olla suuremmat. Karva peite karkea, aivan pysty."
Tuomari sanoi yleisölle, että Roni on ihan buhundin näköinen. Hän lisäsi vielä, että toisilta tuomareilta Roni saisi sertin, mutta ei häneltä... Olisi tehnyt mieli kysyä, että miten Roni ei ollut kolme kuukautta sitten yhtään buhundin näköinen ja CACIB:in arvoinen koira. Olemme ilmeisesti vaihtaneet koiraa välissä ;)! Vertaapa ko. tuomarin arvosteluja Ronista 2/04 ja 7/03.
•Ylös•


Lahti KV, 25.4.2004
Hannu Talvi, Suomi
nuo1 ERI VARA-SERT PU3
"Kellanruskea vaalennuksin. Ihannekoko. Hyvät mittasuhteet. Selvä uroksen pää. Hieman alaskiinnittyneet korvat. Erittäin hyvä rungonmitta. Oikea-asentoiset raajat. Hyvä turkki ja häntä. Esiintyy ja liikkuu hyvin. Kokonaiskuva erinomainen.
•Ylös•

Tampere KV, 20.3.2004
Merja Heikkilä, Suomi
nuo2 EH

"Yleisvaikutelma erittäin hyvä. Erinomainen pää. Hyvät mittasuhteet. Sopiva vankkuus ja kulmaukset. Etukäpälät kiertyvät ulospäin. Hyvä turkki ja häntä. Sukupuolileima vielä hieman epäselvä, mutta rodunomainen kokonaisuus."
Roni osallistui myös kasvattajaluokkaan. Tunturiketun Kennel sai kunniapalkinnon ja ROP-kasvattaja. Onnittelut Riitalle!
•Ylös• 

Imatra KV, 14.2.2004
Esko Nummijärvi, Suomi
nuo1 ERI SERT CACIB PU1 ROP

"Mittasuhteiltaan oikea vankkaluustoinen uros. Kaunis pää. Kauniit korvat. Hyvä rakenne. Karvapeite voisi olla vähän pitempi. Liikkuu hyvin."
Tuomari vielä sanoi, että koira esitetään hyvin.
•Ylös• 

Turku KV, 24.1.2004
Paula Heikkinen-Lehkonen, Suomi
nuo2 ERI VARA-SERT VARA-CACIB PU2

"Normaalisti kehittynyt ja riittävän vankka nuori uros. Hyvät mittasuhteet. Erinomainen pää, silmät ja korvat. Kaunis ylälinja. Hyvä häntä. Erinomaiset raajojen kulmaukset. Kaksoiskannukset. Liikkuu erittäin hyvin. Keskipitkä karva, laadultaan erittäin hyvä. Rauhallinen, varma käytös."
Saimme vielä tuomarilta paljon plussapisteitä Ronin hienosta käyttäytymisestä paras uros-kehässä :).
•Ylös• 
Oikean puoleinen hiirennappi ei ole käytössä näillä sivuilla