Nyt on Ronin vuoro vastata

Kajsa laati Ronille muutamia kysymyksiä. Tässä alla näet mitä mieltä Roni oli.

K. Kaulapanta vai valjaat?
R. Ennen valjaat olivat suosikkini, mutta nykyään pidän enemmän kaulapannasta.

K. Flexi vai talutin?
R. Talutin. Kun olin pienempi, minua talutettiin pääasiassa flexillä, mutta emäntäni huomasivat tavallisen taluttimen olevan käytännöllisempi ja mukavampi.

K. Nappulat vai kotiruoka?
R. Molemmat :]!

K. Lempiruokasi?
R. Olen kaikkiruokainen, mutta pidän kovasti kalasta, kanasta, lihapullista ja riisistä. Kuuma makkara on myös hyvää. Uusinta herkkuani ovat emäntäni Islannista tuodut kuivatut kalat, nam!

K. Lempilelusi?
R. Niitäkin löytyy monia, mutta sanotaan vaikka narupallo, vinkulelut, koripallot, motivointipatukat, pallot, pehmolelut ja ihan tavalliset kepit.

K. Lempileikkisi?
R. Keppejä ja narupalloja on kiva hakea ja tuoda heittäjälle. Pidän myös piilosesta ja namipalojen sekä pallojen nappaamisesta.

K. Parhaat kaverisi?
R. Minua on kehuttu oikein sosiaaliseksi koiraksi, joten minulla on paljon kavereita. Pidän kumminkin kovasti monesta  islanninlammaskoirasta mm. Kamusta (Suttenselkä Fegurd) ja Veigarista (Punapihlajan Veigar) sekä tietenkin kaikista sisaruksistani. Muunrotuisista koirista hyviä kavereita ovat bordercollie Olka, irlanninsetteri Oona, saksanpaimenkoira Pyry, kääpiöpinseri Sissi,  suomenlapinkoirat Toska ja Omppu sekä Rita ja muut koirapuiston ystävät.

K. Mistä pidät?
R. Monista asioista :). Talvi ja lumi on ihan huippujuttu. Rakastan lumessa piehtarointia ja mäenlaskua. Myös uiminen on nastaa. Voisin mainita myös muut koirat, koirapuisto, pitkät metsälenkit, leikit ja ystävälliset ihmiset.

K. Mistä et pidä?
R. Minua ärsyttää läheisessä metsikössä asuvat naakat, harakat ja varikset. Tulevat tahallaan ärsyttämään. En pidä myöskään erityisesti yksinjäämisestä ja pyöristä.

K. Onko sinulla jotain sanottavaa näillä sivuilla vierailijoille?
R. Kaikki mukavat koirat ovat tervetulleita leikkimään kanssani :)!

 

Ronin kaunis pää :) 7/03 Roni poseeraa uimareissun jälkeen 7/03

 

Oikean puoleinen hiirennappi ei ole käytössä näillä sivuilla