sivander.net/vallu

    Etusivulle    Vallu    Akvaariot    Valokuvaus    Sukututkimus  

 

Vallun Galleria
Pilvin Galleria
Vallun ja Pilvin
sukutaulut

Vallun ja Pilvin
vieraskirja:

   -Kirjoita
   -
Lue

Suomen kennelliitto
Lappalaiskoirat ry
Kanervakeijun kennel
Kennel Dimolin
Kennel Fidelis
Repekan kotisivu
Tahvo ja Herkko

 


Vallun ja Pilvin omat sivut. 

Moi, olen Suomenlapinkoirauros ja nimeni on Vallu, viralliselta nimeltäni olen Dimolin Avalon ja kotoisin olen koirien unelmapaikasta: Luumäen kunnasta, Kipinoisen Einin kennelistä.

Emäni on Fidelis Wiolet "Lila" (kuva), FIN MVA, 1 x ROP, 4 x vsp, TOKO: ssa AVO-luokassa. 

Isäni on Fidelis Dionysos "Dino" (kuva), FIN MVA, 6 x ROP VET.

Ennen juhannusta 2002 minusta tuli vihdoin isä.  Tyttöystäväni Tyynen (Mustantassun Sarri Kanervakeijun kennelistä kuva) kanssa saimme kuusi pentua, viisi tyttöä ja yhden pojan.  Muutaman kerran kävimme katsomassa niitä.  Tyyne oli sitä mieltä että saan kyllä ottaa osaa pentujen hoitoon ja nyt sitten hoidan isällisellä otteella Pilvi -tyttöäni.

Luonani kävi myös toinen tyttöystäväni Repekka (Fidelis Repekka kuva).  
Meilläkin kävi jutut hyvin yksiin ja seitsemän pentuamme syntyivät 16.12.2002
Kuvia Repekan ja Vallun pennuista löydät Repekan omilta sivuilta.

Täällä pääset katsomaan Pilvityttöni kuvia.

Kuvia itsestäni taas löytyy täältä.

 

 
 

Synnyin 1.2.1998 ja tässä kuvassa olen noin kahdeksan viikon ikäinen. Jaloittelen viimeistä kertaa Kipinoisten tarhassa ja lähden pian kohti Jyväskylää uuteen kotiini. Suuri maailma odottaa.

 

Kuva on otettu kesällä -98, jolloin olin puolivuotias. Tässä vaiheessa muistutan enemmän vanunutta villasukkaa kuin komeaturkkista suomenlapinkoiraa. 

 

Tärkeä sukukokous syyskesällä -98. Kasvattajani Eini on tuonut äitini Lilan ja kaikki kolme sisarustani minua tapaamaan. Perhetapaaminen oli kovin vauhdikas ja onkin suoranainen ihme että tämä kuva onnistuttiin nappaamaan. Edessä äitini Lila, vasemmalla siskoni Anuliina, veljeni Akusti ja Aslakki ja oikealla minä "Vallu" Avalon. Veljeni Aslakki ja minä olemme perineet värityksen Dino-isältämme.

 

Talven pakkasten ansiosta turkkini on paksu kuin jääkarhulla konsanaan. On se hyvä, että on villahousut omasta takaa.10.11.2002