PERFORMANCESIRKUS - ammattitaito ja rakkaus tekemiseen

PerformanceSirkus on vuonna 1996 perustettu monitaiteellinen ammattiteatteriryhmä, joka yhdistää esityksissään puhe- ja musiikkiteatteria, tanssia ja sirkustaidetta, tarjoten ainutlaatuista monitaiteellista teatteria, jollaista ei muualla Suomessa nähdä. Ainutlaatuisuus perustaa pohjansa poikkitaiteellisuuteen; eri taiteenlajeja sulavasti yhdistelevään ja yhteen nitovaan esitystaiteen genreen.

PerformanceSirkus on profiloitunut myös aktiiviseksi kiertueteatteriksi, joka on vaikuttanut esitystoiminnallaan sekä alueellisesti että valtakunnallisesti. 

Olemme ammattiteatteriryhmä, joka teatteritilassa esitettävien näytelmien lisäksi tarjoaa taiteellisia pientuotantoja ohjelmapalveluina yrityksille, 
yhdistyksille ja yhteisöille.

Toteutamme esityksiä ja ohjelmaa tilauksesta messuhalleissa, juhlasaleissa, kadunvarrella, laivalla, puistossa, toreilla, kulttuuritaloissa -
minne ikinä meidät kutsutaankin!
Toteutamme esityksiä sekä aikuisille että lapsille. Lisätietoja kohdasta Ohjelmapalvelut
Yleisön rakastamaa katuteatteria

PerformanceSirkus ja Actiontime ry toteuttavat jo neljännen kerran yhteistyössä Espoon kaupungin organisoimaan Espoo-päivä -tapahtumaan räätälöidyn katuteatteriesityksen lauantaina 25.8.2018.
Vasiljev Vitelonin Minisirkus on humoristinen ja valloittava katusirkusteatteriesitys. Räiskyvän rakastettava vanhanajan sirkustirehtööri Vasiljev Vitelloni valloittaa hurmurina kaikkien sydämet. Vitellonin sirkusteatteriseurue ottaa yleisönsä vastaan persoonallisella,energisellä tylillään.
Interaktiivinen katusirkusteatteriesitys koostuu taikatempuista, pienimuotoisesta koomisesta tasapainoilusta, tasapainoakrobatiasta ja jongleerauksesta. Vitellonin mukana esityksessä leikittelevät klovnit Murina ja Herbert.
Vasiljev Vitellonin Minisirkus tuo Espoo-päivään persoonallisella ja ammatitaitoisella tavalla vauhtia, humoristisia kommelluksia, taitonumeroita ja yhteisöllistä, lämmintä ilmapiiriä.
Esityksen pituus 20 min.
Esityspaikat ja -ajat:
Leppävaaran Urheilupuisto klo 12.30 
Sellon aukio klo 13.30
Tapiola, Tuulikinsilta klo 14.30
Cafe Merenneito klo 15.30
Esityksen kohderyhmä: Lapsiperheet ja lapset

PerformanceSirkuksen esitysluonteiset sirkustyöpajat muistisairaille vanhuksille 

 

Aika ja paikka: 


28.5. klo 10.30 - 11.15 Kannelkoti
28.5. klo 14.00 - 14.45 Antinkoti

29.5. klo 11.30 - 12.15 Pakilakoti
29.5. klo 14.00 - 14.45 Mariankoti

 

Yhteistyössä Helsingin Seniorisäätiö

Hanketta tukee Taiteen edistämiskeskus
PerformanceSirkus etsii Kaapelitehtaan
H-rapussa sijaitsevaan, intiimiin harjoitus- ja esiintymistilaansa tilanjakajaa/vierailevia esiintyjäryhmiä. Jos ryhmälläsi on harjoitustilan ja/tai esiintymistilan tarvetta pitempiaikaiseenkin käyttöön, ota toki rohkeasti yhteyttä.

Tilan kokonaispinta-ala on n. 50 m2,
joka koostuu n. 40 m2:n harjoitus- ja esiintymistilasta sekä n. 10 m2:n toimistotilasta. Tilassa on valmiina esityksiä varten pienimuotoinen valo-, ääni- ja videojärjestelmä. Ohessa suuntaa-antava valokuva tilasta.

Tervetuloa tutustumaan tilaan!

Tiedustelut/kyselyt/tarkennukset:
PerformanceSirkus
050 5002070, 050 3033 643
performancesirkus.markkinointi@gmail.comSeitsemän Veljestä varjonukketeatteriesityksenä!- PerformanceSirkuksen ja päiväkoti Runon yhteistyöesitys,
jossa lapset ovat pääosassaa

Ohjelmaa kesän 2017 tapahtumiin

Yhteisöllistä, hauskaa ja riemukasta ohjelmaa kesän rientoihin ja tapahtumiin!

Animation
b

Tilattavat esitykset

Ajatuksia herättäviä, voimaannuttavia ja kantaa ottavia esityksiä!

c

Ohjelmapalvelut

Tarjoamme ja räätälöimme ohjelmakokonaisuudet, ohjelmalliset musiikkinumerot, sirkusteatteriesitykset, karaktäärit sekä miimiset hahmot asiakkaan toiveiden mukaan  

d

Valokuvat

Tutustu tilattavien esitystemme ja ohjelmapalveluesitystemme valloittaviin kuviin!
Pikkujouluohjelmaa vuodelle 2017, klikkaa tästä!