PERFORMANCESIRKUS - ammattitaito ja rakkaus tekemiseen

PERFORMANCESIRKUKSEN ESITYKSIÄ 1996-2017

PerformanceSirkusyhdistys ry on vuonna 1996 perustettu monitaiteellinen ammattiteatteriryhmä, joka on perinteisen puheteatterin lisäksi erikoistunut aikuisille ja lapsille tuotettuun sanattomaan teatteriin, kiertävään katuteatteriin, tanssiteatteriin, sirkusteatteriin, klovneriaan, mimiikkaan ja akrobatiaan, tarjoten näin ainutlaatuista fyysistä teatteria Suomessa.

 

PerformanceSirkusyhdistys on teatterin, sirkusteatterin ja musiikin moniosaaja, joka on perustamisestaan lähtien vaikuttanut laaja-alaisesti, ainutlaatuisesti ja aktiivisesti näyttämötaiteen kentällä.


Lisäksi PerformanceSirkusyhdistys on tehnyt pitkäjänteistä taide- ja ympäristökasvatustyötä sekä verkostoitunut ja esiintynyt lukuisissa tapahtumissa myös kansainvälisesti.

 

PerformanceSirkusyhdistyksen osaamisessa yhdistyvät draamapedagoginen ammattitaito ja laaja kokemus useista monivuotisista kulttuuriyhteistyöhankkeista: yhdistys on mm. toteuttanut draamapedagogisia opetushankkeita vuosina 1997–2009 yhteistyössä Korkeasaaren eläintarhan kanssa.


Yhdistyksen ohjelmapalvelut tuottavat myös tilaajan tarpeiden mukaan räätälöityjä esityksiä ja taiteellisia pientuotantoja.

PerformanceSirkuksen esityksiä 1996-2017

PerformanceSirkuksen Cv:n löydät tästä linkistä!

Lehtijutut

a
Lue juttu, klikkamalla kuvaa!
b
Lehtijuttuarkiston löydät tästä linkistä!
c
Zaza La Dora Kalliolehti

 

a

Ohjelmaa kesän 2017 tapahtumiin

Yhteisöllistä, hauskaa ja riemukasta ohjelmaa kesän rientoihin ja tapahtumiin!

Animation
b

Tilattavat esitykset

Ajatuksia herättäviä, voimaannuttavia ja kantaa ottavia esityksiä!

c

Ohjelmapalvelut

Tarjoamme ja räätälöimme ohjelmakokonaisuudet, ohjelmalliset musiikkinumerot, sirkusteatteriesitykset, karaktäärit sekä miimiset hahmot asiakkaan toiveiden mukaan  

d

Valokuvat

Tutustu tilattavien esitystemme ja ohjelmapalveluesitystemme valloittaviin kuviin!