PERFORMANCESIRKUS

ammattitaito ja rakkaus tekemiseen

 

PerformanceSirkus täyttää vuonna 2016 20 vuotta!

 

Sirkustirehtööri VASILJEV VITELLONI

 


Vasiljev Vitelloni on räiskyvä sirkustirehtööri, joka hurmurina valloittaa kaikkien sydämet. Vitellonin esitykset koostuvat pienimuotoisista taikatempuista, tasapainoilusta ja jonglööraamisesta. Hänen sirkusseurueensa määrittyy tapahtuman mukaan, vaikkakin Vitelloni täyttää hyvin myös yksinään areenansa.

Vitellonin seuraan sopivat mainiosti mm. erilaiset eläinhahmot, jättiläishahmo Den Lilla Hatten ja hassuttelevat miimikot. Vitelloni on tottunut esiintymään erilaisilla lavoilla ja kiertelemään ihmisten joukossa erilaisissa ympäristöissä.Hän on taitava reagoimaan muuttuviin tilanteisiin. Hän ottaa yleisönsä vastaan persoonallisella, energisellä tyylillään ja improvisoi ympäristönsä mukaan.

Vasiljev Vitelloni on italialais-venäläistä syntyperää oleva vanhanajan sirkustirehtööri. Hän on erinomainen tunnelmanluoja ja positiivisen lisäarvon tuoja erilaisille tapahtumille ja tilaisuuksille. Vitellonin valloittava show on koettu mm. messuilla, eläintarhassa, aikuisten ja lasten juhlissa ja katutapahtumissa Puolan katutaiteilijafestivaaleja myöten.

Lapset ihastuvat, naiset rakastuvat ja miehet huvittuvat värikkään Vitellonin viihdyttäessä!

Ohjelman pituus: 20 - 30 min.

Kohderyhmä: 5 -100-vuotiaat

Tyylilaji: Karnevalistinen sirkusteatteriesitys

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

PerformanceSirkus - Tallberginkatu 1 C 167 - 00180 Helsinki -
Puh: 050 500 2070, 050 3033 643
e-mail: performancesirkus.markkinointi@gmail.com