Rikidokan karate ry.

Vuonna 1987 perustetun karateseura Rikidokanin treenit järjestetään Klaukkalan (Nurmijärven kunta) keskustan budosalissa. Seurassa harjoitellaan sensei Hironori Otsukan noin 90 vuotta sitten kehittämää wadō-r karate-dō:ta, joka yhdistää okinawalaisen karaten perinteiseen japanilaiseen koryu-jujutsuun ja -kenjutsuun. Rikidokan karate ry. on Suomen Wadō-ryū Karateliiton jäsen. Suomen pääopettaja on sensei Salomaa (6. dan) ja tyylisuunnan soke on Hironori Otsuka III.Harjoitusaikataulu vuodelle 2019

Tiistai: klo 19:30 - 21:00.

Torstai: klo 18:00 - 19:30.

Lauantai: klo 12.00 - 13.00 karatea, klo 13:00 – 14:00 Mugen Kai kenjutsua.

Maanantaisin on mahdollisuus osallistua harjoituksiin Ryubukanissa, jossa opettavat senseit Samuli ja Petteri Larjos (4. dan). Klo 19:00 – 20:00, Tiistilän koulu, rakennus B (peilisali), Espoo. 5€/kerta. Kysy kyytiä Peteltä.

Kaikki harjoitukset järjestetään Klaukkalan keskustan budosalissa (kirjaston talo, 1. kerros, R-kioskin vieressä), jossa on tatami. Harjoituksia järjestetään tasaisesti vuoden ympäri, myös läpi kesän ja koulujen lyhyempien lomien aikaan. Omaehtoiseksi oheisharjoitteluksi suosittelemme Tornimäen kuntoportaita.


Aikuiset (noin 14-vuotiaat ja vanhemmat) karatekokemuksen tasosta riippumatta voivat aloittaa milloin tahansa, sillä lajin perusteita harjoitellaan aina - kysy lisää tai tule suoraan treeneihin. Kokeileminen ei maksa mitään. Nuorempia otetaan mukaan tapauskohtaisesti (esim. vanhempiensa mukana), sillä harjoittelu vaatii keskittymiskykyä.Yhteystiedot

Seuran puheenjohtaja on Harri Taipalus, puhelin 040 747 1672.

Seuran sähköposti on rikidokankarate@gmail.com.

Rikidokanin opettajia ovat Harri Taipalus (1. dan), Pete Heikkinen (1. dan) ja Timo Happonen (1. dan).

Löydymme myös Facebookista nimellä Rikidokan karate ry. Naamakirjan sivulta näet muutokset, vuorojen peruutukset ja leirikutsut, jotka ilmoitetaan myös sähköpostilistallamme ja WhatsApp-sovelluksessa.

Tätä sivua koskevat kommentit ja toivomukset osoitteeseen macrune@hotmail.com (Pete). Tyylikkäämpi ulkoasu saattaa olla työn alla – uskokoon Ken (tai Ryu) tahtoo.Sivu päivitetty 17.3.2019.