Sorja on kolmihenkinen yhtye, joka esittää tyylikästä ja tunnelmallista musiikkia, kuten bossa novaa, jazzia ja ikivihreitä kappaleita suomen- ja englanninkielellä. Kokoonpanoon kuuluvat laulu, saksofoni/huilu sekä akustinen kitara.


Sorja tulkitsee mm. useita legendaarisia kappaleita Antonio Carlos Jobimilta ja Joao Gilbertolta, sekä sovittamiaan suomalaisia klassikoita, kuten Toivo Kärkeä, Veikko Samulia ja Rauno Lehtistä.


Sorja on räätälöity erityisesti tilaisuuksiin joihin tarvitaan rauhallista ja tyylikästä taustamusiikkia. Tällaisia ovat esimerkiksi yritysten asiakastilaisuudet, kokkarit, karonkat jne.


Sorjan repertuaari yltää kuitenkin tarvittaessa myös aina perinteisestä tanssimusiikista loppuillan bilemusiikkin asti,  joten kaikkeen valmis trio on hyvä valinta myös esim. häihin.


Kompaktin trion tilantarve on hyvin vähäinen ja äänentoistolaitteistoa voidaan tarpeen mukaan vähentää tai lisätä esiintymistilasta riippuen. Kokoonpanoa voidaan tarvittaessa laajentaa bassolla ja/tai rummuilla.

SORJA