Livemusavisa on hauska musiikkitietokilpailu jossa kilpaillaan joko joukkueittain tai yksittäin elävän musiikin tahdittamana. Kysymykset ovat moniosaisia ja aihepiirieinä kotimaisen sekä ulkomaisen musiikin eri vuosikymmenet ja tyylilajit. Musavisan kesto on n. 40 min. tai erikseen sovittu pituus.


Musavisa sopii ohjelmanumeroksi esim. firman pikkujouluihin, synttäreille, häihin, illanistujaisiin jne... Musavisan yhteyteen voidaan liittää myös erikestoisia musiikkiesiintymisiä eri kokoonpanoilla.


Musavisa toteutuu siten, että kilpailijat vastaavavat joukkueittain esittämiini kysymyksiin joihin liittyy ääninäyte jonka esitän soittaen ja/tai laulaen. Noin kymmenen kysymyksen jälkeen kerron oikeat vastukset ja pisteet lasketaan yhteen - tietenkin eniten pisteitä kerännyt joukkue voittaa.


Jos ilta on pitkä, on suositeltavaa, että musavisa ajoittuu tilaisuuden alkupäähän jolloin yleisö ole ehtinyt vielä liian riehakkaaseen tunnelmaan ja jaksaa vielä keskittyä kilpailemaan. Tilaaja voi halutessaan palkita voittaneen joukkueen, mutta tällöin vastaa palkintojen sisällöistä itse.


Yleinen pakettiesimerkki: Musavisa + 2 x 45 min. trubakeikka.

TRUBADUURI PETRI PIETILÄ

 

ETUSIVU      OHJELMISTO      ÄÄNINÄYTTEET      MUSAVISA      TARJOUSKYSELY      BÄNDIT