Trubaduuri sopii kaikkiin tilaisuuksiin joihin tarvitaan ohjelmanumero luomaan tunnelmaa. Akustinen kitara ja laulu soveltuu niin yritystilaisuuksien taustalle, kuin vauhdikkaampiinkin juhliin. Teen paljon keikkoja myös mm. duona saksofonistin kanssa, sekä Trebles -triolla.


Monipuolinen ohjelmistoni koostuu pop- ja rockhiteistä, iskelmistä, evergreeneistä, laulelmista, lattareista jne. Keikan aikana esitettävät kappaleet valikoituvat ohjelmistoni puitteissa asiakkaan toiveiden ja tilaisuuden luonteen vaatimin ehdoin. Erikseen sovitusti joitain kappaleita on mahdollista esittää myös ohjelmistoni ulkopuolelta.


Tutustu myös hauskaan Live-musavisa -tietokilpailuun.


Äänentoistokalustoni on kompakti, joten myös tilantarve hyvin pieni. Tarvitteassa laitteistoa voidaan lisätä tai jättää kokonaan pois.


Olen helsinkiläinen ammattimuusikko jolla on kokemusta esiintymisestä jo kahdenkymmenen vuoden ajalta monissa eri kokoonpanoissa. Olen suorittanut ammattimuusikon tutkinnot Helsingin AMK:ssa, sekä Helsingin Pop & Jazz Konservatoriossa pääaineena kitara.

TRUBADUURI PETRI PIETILÄ

 

ETUSIVU      OHJELMISTO      ÄÄNINÄYTTEET      MUSAVISA      TARJOUSKYSELY      BÄNDIT