Tervetuloa kotisivuilleni!

Käsittelen näillä vanhoilla kotisivuillani verkostomarkkinointia ja kristinuskoa. Viimeisimmät lisäykset tähän osioon löytyvät tämän linkin takaa.

Suosittelen tavallisille uskoville ja kristinuskoon kääntymistä harkitseville uudistuneita sivujani. Oppia painottavat sivuni sopivat lähinnä vain syvällisestä Raamatun tutkimisesta kiinnostuneille ja niille, jotka etsivät Raamatun perusteluja erilaisten harhaoppien kumoamiseksi. Nämä vanhemmat sivustoni ovat jakaantuneet lisäksi kahteen osaan: Raamatun opetuksia 1 (tämä sivusto) ja Raamatun opetuksia 2 (alkuperäinen opetuksia 2 -sivusto).

Näille vanhoille sivuilleni ei kannata kenenkään jäädä tutkimaan niitä jatkuvalla syötöllä. Niitä voi käyttää kuitenkin hakuteoksena ja lähteenä, kun etsit tietoa jostakin sinua askarruttavasta Raamatun ongelmasta tai uskoon liittyvästä ilmiöstä. Voit käyttää alla olevaa hakua apuna sopivan kirjoituksen löytämiseksi kutakin aihealuetta koskien.

Etsi Googlesta kotisivujeni tekstiä


WWW Petteri Haipolan kotisivut

Jos olet vilpitön ja rehellinen ihminen, niin tutkit Raamattua kriittisesti ja suhtaudut uskoon järkevän harkinnan kautta. Et pidä sokeasti totena kaikkea sitä, mitä Raamattu tai uskovaiset totuudeksi sanovat: otat selvää asioista. Tässä pyrkimyksessä sinua voi auttaa kaksi hiljattain kirjoittamaani tekstiä:

PH 24.1.2019

Sivun alkuun