Islam hakemisto

Kirjoittanut Petteri Haipola

Omia kirjoituksiani

 1. Totuus islamista
 2. Islam on Ilmestyskirjan peto
 3. Ateistit pitää puhdasoppisen islamin mukaan tappaa
 4. Muhammad ja Raamattu
 5. Pedon merkistä ja Allahin nimestä
 6. Islam – alistuminen (Koraani aikajärjestysessä)
 7. Jeesus ja Muhammad, Raamattu ja Koraani – vertailua (arabiaksi) pdf
 8. Raamatun ja Koraanin välisiä eroja sekä yhtäläisyyksiä htm
 9. Juutalaisuus, kristinusko ja islam htm
 10. Islam – faktoja htm
 11. Ilmestyskirjan selitys ja islam, osa 1, htm
 12. Ilmestyskirjan selitys, pdf
 13. Danielin kirjan 9 luvun profetian selitys, pdf
 14. Pedon merkki

Muiden kirjoituksia ja videoita

"Aloin katsoa YouTubesta sarjaa "Islam: Mitä lännen tulisi tietää?" Oli inhottavaa ja kuvottavaa nähdä heti alussa vapaan maailman johtajien typerät kommentit siitä, miten islam on rauhaisa ja suvaitsevainen uskonto. Nämä hyväntahtoiset hölmöt pimittävät suurelta yleisöltä islamin todellisen luonteen. Eräs tutkija sanoikin osuvasti: "On olemassa rauhaisia muslimeja, mutta ei rauhaisaa islamia!" Islam on itsessään sotaisa ja vihaan lietsova uskonto ja ideologia, jossa käsketään tappamaan vääräuskoiset tai alistamaan heidät dhimmeiksi, elleivät he käänny islamiin. Tämä johtuu siitä, että myöhemmät sotaisat Koraanin jakeet kumoavat aiemmat rauhaisat jakeet. Ihmiset eivät tiedä tätä ainoaa ja oikeaa Koraanin lukutapaa, mistä syystä he pitävät islamia yhtä lailla rauhan ja suvaitsevaisuuden uskontona kuin muita uskontoja. Näin he eksyvät ja edistävät islamin leviämistä maailmalla, ja saavat aikaan islamin räjähdyksen Lähi-Idässä, kun muslimit valloittavat Pyhän Kaupungin, ja täyttävät ne profetiat, jotka heistä on ennustettu."

 1. Allahin kosto – islamin aikapommi
 2. Paavo Tajukangas, Ruotsalainen imaami: vääräuskoiset tapetaan, Ruotsin TV ohjelma, suomenkielinen tekstitys ja ohjelman esittelyteksti
 3. Stephen Allen: Lopun ajan peto ja pedon luvun 666 merkitys
 4. With Open Gates: The forced collective suicide of European nations [Finnish subtitles] Youtube video
 5. Peter Salemi, Puhdas totuus islamista
 6. Answering islam sivut suomeksi
 7. Mauno Peltonen:
 8. Otteita kirjasta "Ismaelin lapset"
 9. Kielletyt sivut
 10. Avaintodistus on Koraanissa
 11. Jussi Halla-aho, Scripta, kirjoituksia uppoavasta lännestä.

About Islam

Linkkejä lainausta varten

Tässä on linkkejä lähteisiin, joissa kerrotaan siitä, millaista Muhammadin edustama alkuperäinen sotaisa ja väkivallan kyllästämä islam on.

Islamin aikapommi
https://aikapommi.wordpress.com/

ISLAM: Mitä lännen tulee tietää
https://www.youtube.com/watch?v=sbLfpqBx2TU

Walid Shoebat - Bible Prophecy and the Coming Muslim anti-Christ
https://www.youtube.com/watch?v=onvOCmse_KE

Hamasin poika Mosab Hassan Yousef kertoo totuuden palestiinasta ja islamista https://www.youtube.com/watch?v=M5xmNZ7wc_g

On tunnettu tosiasia, että Muhammad kehitti uuden uskonnon pyrkiessään saamaan itselleen poliittista ja sotilaallista valtaa sekä varallisuutta. Muslimit toteuttavat Muhammadin esimerkkiä, kun pyrkivät alistamaan vääräuskoiset islamille tai tappamaan heidät, jos nämä eivät alistu.

Islamia puolustavat henkilöt sanovat, että islam ei ole syynä väkivallantekoihin ja vääräuskoisten surmaamiseen. Siihen ovat syynä ihmisten vallanhalu ja yksityiset motiivit. He sanovat noin, koska eivät tunne islamia eivätkä sitäkään uskoa, jonka Jumala lapsissaan vaikuttaa (usko Jumalaan ja hänen poikaansa Jeesukseen kristukseen, meidän herraamme).

Islam on syy vallan tavoittelulle ja väkivallalle, koska sen perustaja Muhammad tavoitteli valtaa keksimänsä uskonnon avulla ja antoi seuraajilleen esimerkin, miten tulee käyttäytyä ja toimia (alistaa muut väkivalloin islamille ja tappaa heidät, jos eivät alistu).

Jumalan vaikuttamassa uskossa Jeesukseen kristukseen olevat eivät sen sijaan tavoittele valtaa vaan palvelevat toinen toisiaan ja pitävät maallisen vallan sekä oman uskonsa sillä tavalla erossa, että eivät pyri johtavaan asemaan väkivalloin ja käyttämällä omaa uskoaan siinä väärämielisesti apuna. Ketään ei saa alistaa tai väkivalloin pakottaa pitämään totena niitä asioita ja elämään sillä tavalla kuin Jumala tahtoo häneen ja hänen poikaansa uskovien ihmisten elää.

Tämä on täysin päinvastainen tapa uskoa ja elää kuin islamissa tai katolisessa uskossa olevilla, jotka ovat pakottaneet muut miekan avulla omaan uskontoonsa tai uhkaavat yhteydestä erottamisella ja helvetin tulella niitä, jotka eivät alistu heidän uskontonsa oppien ja käytäntöjen orjiksi.

Jos islamia ja katolista uskontoa puolustavat henkilöt tuntisivat Jumalan ja hänen poikansa kristuksen Jeesuksen sekä islamin, niin he eivät sanoisi sellaista, mitä nyt sanovat – tietämättään ja totuutta vastaan.

Sivun alkuun