Verkostomarkkinoinnin uhrien, heidän omaistensa ja entisten menestyjien todistuksia

Kirjoittanut Petteri Haipola

 

Jos etsit vastauksia "Usein kiisteltyihin kysymyksiin", niin löydät ne tämän linkin takaa toiselta sivultani.

***

Linkitän tälle sivulle jälleenmyyjien todistuksia siitä, miten he jäivät tappiolle liiketoiminnassa, vaikka tekivät juuri annettujen ohjeiden mukaan tai yrittivät joka tapauksessa parhaansa. Tarkoitus on todistaa käytännön kokemuksien perusteella se, ettei menestyminen ole kiinni jälleenmyyjän omasta yrittämisen tai sitoutumisen määrästä vaan verkostomarkkinoinnin itsetuhoisesta pyramidi-rakenteesta. Se on suunniteltu tuottamaan enemmän häviäjiä kuin voittajia. Menestyminen ohjeita noudattamalla ei ole mitenkään taattu.

Voit lähettää kertomuksesi, vaikka et olisi hävinnyt kovin paljon rahaa ja olisit lopettanut toiminnan varhaisessa vaiheessa, muutaman kuukauden jälkeen. Useimmat lopettaneista ovat juuri sellaisia. He huomaavat hyvin pian, ettei kaikki ole ihan niin kuin on kerrottu. Voiton saaminen ja verkoston rakentaminen ei olekaan helppoa ja edustaja kohtaa yhä enemmän vastustusta, kun myy ideaa tuttavilleen. Hän alkaa ottaa selvää asioista ja löytää asiantuntevaa kritiikkiä sekä kohtalotovereita. Hän tajuaa, että häntä on petetty tai ettei kaikki ole totta, mitä ylälinja on hänelle kertonut.

Idean myyminen perustuu luottamukseen. Sinä luotat omaan sponsoriisi, joka on perheenjäsen, sukulainen tai tuttava. Hän luottaa omaan sponsoriinsa, joka on hänen perheensä jäsen, sukulainen tai tuttava. Näin yhä uudestaan ylälinjaa eteenpäin, kunnes päästään tiimin johtajiin ja pääyhtiöön saakka. Alalinja ei ole alun alkaenkaan ymmärtänyt ideaa ja luottanut pääyhtiöön tai tiimin johtoon vaan siihen omaan sponsoriinsa. Hänen hyvää nimeään ja mainettaan on käytetty häikäilemättömästi hyväksi idean myymiseksi. Kun totuus alkaa vähitellen paljastua kaikessa kammottavuudessaan, tajuaa edustaja, ettei hän voi luottaa pääyhtiöön eikä tiimin johtajiin, koska ei tunne heitä eikä ymmärrä ideaa. Hän huomaa vain sen, ettei homma toimi niin kuin pitäisi, vaikka hän tekee kaikkensa sen eteen ja toimii tarkalleen annettujen ohjeiden mukaan. Hän joutuu lopulta tunnustamaan, ettei tämä työ ole häntä varten. Vaikka hän ei pitäisi itseään pääsääntöisesti petettynä ja huijattuna ihmisenä, niin olen valmis lukemaan ja mahdollisesti julkaisemaan hänen kertomuksensa. On vain hyvä, jos saamme lukea erilaisista kokemuksista ja ihmisten kohtalosta verkostomarkkinoijina.

Julkaisen myös sellaisten voittoa saaneiden ex-jälleenmyyjien todistuksen, jotka ovat nähneet alalla vallitsevan vääryyden, katuneet osallisuuttaan liiketoimintaan ja luopuneet asemastaan verkostossa.

Voit lähettää oman tarinasi osoitteeseen petteri piste haipola at kolumbus piste fi. Julkaisen vain sellaiset todistukset, jotka on lähetetty minulle sähköpostin tai perinteisen postin kautta, jotta voin edes vähän arvioida tarinan ja henkilön totuudellisuutta. Sinun ei tarvitse kertoa minulle nimeäsi. Ymmärrän, että tämä on kipeä asia ja monet haluavat salata henkilöllisyytensä.

Julkaisen myös verkostomarkkinoijan omaisten tai ystävien kertomuksia siitä, miten verkostomarkkinointi on vaikuttanut heidän ihmissuhteisiinsa ja talouteensa.

Omaa todistustani en laita suomenkielellä, koska näin systeemin kulissien lävitse jo muutaman päivän jälkeen liittymisestäni, enkä myynyt ideaa aktiivisesti eteenpäin enää sen jälkeen. (SkyBiz) Voit lukea englanninkielisen kertomuksen täältä.

Todistuksia ja kokemuksia verkostomarkkinoinnista

  1. Jari Vikman Antiverkosto.infon ylläpitäjän vipitön todistus
  2. Robert Tuovinen Kokemukseni Move Networks Oy:stä
  3. Kokemukseni Movesta (Espoo)

Englanniksi

Vuonna 2005 oli netissä luettavana ja katseltavana englanninkielellä NBC Datelinen dokumentti Amway/ Quixtarin toiminnasta. Lääketieteen tohtori Vicki Mack menetti miehensä Lindyn kanssa 35 000 dollaria bisnekseen ennen kuin tulivat järkiinsä.

Katso englanninkielinen video: (Pituus 21 min. 38 sek., Julkaisija: Dateline NBC-TV)
http://cpserverp4.com/bo/dateline_quixtar.wmv

Lisätietoja: http://dateline.msnbc.com
"In pursuit of the almighty dollar" by Chris Hansen
Löydät sivuston käyttämällä hakua ja kirjoittamalla hakusanaksi `Quixtar´.

Sivun alkuun | Hakemistoon