Kaveruudet

 

 

Hector

s. 15.6.2002

 

Hector on x-rotuinen pötkylä. Hectorin isä on basset ja emä labradorinnoutaja. Rakas leikkikaveri Saralle, vaikka Hector väsyykin nopeammin eikä aina jaksa juosta Saran perässä. Kova haukkumaan ja komentaa muut urokset pois ”morsiamensa” luota J.

 

 

 

 

 

Miko

s. 10.3.1996

 

X-rotuinen omien polkujensa tallaaja, viihtyy hyvin omissa oloissaan. Mikosta löytyy belgianpaimenkoiraa, saksanpaimenkoiraa ja suomenpystykorvaa. Vartioimisvietti on hyvin tallessa, Saraa joskus kauhistuttaa Mikon kova haukkuminen.

 

 

 

 

 

Brjulik

”Renzo”

s. 21.7.2001

 

Pieni ja pippurinen Venäjän toyterrieri. Painoa 1,8kg. Kova komentamaan eikä yleensä innostu leikkimään toisten koirien kanssa. Rakkain harrastus on kepin perässä juokseminen ja takaisin tuominen. Sitä jaksaisi loputtomiin, mutta usein halukkaita heittäjiä ei löydy niin pitkäksi aikaa J.

 

 

 

 

 

 

Epelin Sharma

”Touko”

s. 22.6.2002

 

Energinen ja reipas snautseri-uros. Ovat Saran kanssa tunteneet ihan pennuista saakka, ikäeroa kun on huimat viisi päivää J. Luonnetta Toukolta kuulemma löytyy ja säännöistä on saanut neuvotella. Toukolla on myös hassu tapa: se alkaa ulvoa kun kuulee hälytysajoneuvon äänen J.

 

 

 

 

 

 

 

 

Of Leijliden Konsta

”Papu”

s. 27.6.2002

 

Saran veli. Erittäin vilkas ja sosiaalinen tapaus. Joskus myöskin itsepäinen ja ovela. Kaikki vastaantulevat ihmiset ja koirat ovat tutustumisen arvoisia. Ulos halutessaan alkaa ulvoa tai ”laulahdella”. Rodulle yleinen vaiva, korvanlehtien repeytyminen, on ollut myös Papun harmina.

 

 

 

 

 

 

Heizelwood Ringo

”Ringo”

s. 24.8.2001

 

Kuten kuvasta näkyy, Ringo on rottweiler-poika. Luonteeltaan avoin, ystävällinen ja ihmisrakas. Iltaisin kömpii vihreä sammakko suussa emäntänsä kainaloon nukkumaan J.  Harrastuksiin kuuluu mm. haku ja tottis.

 

 

 

 

 

 

 

Ceriinan Enya

”Enni”

s. 7.4.2003

 

Saran uusin tuttavuus. Todella rämäpäinen pinserineiti J. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leevi

s. heinäkuussa 1998

 

Leevi on oman arvokkuutensa tunteva naaraskissa.

Ollut talossa monta vuotta ennen Saraa. Leevi haettiin eläinsuojeluyhdistyksestä ihan pienenä pentuna. Se oli ainoa jäljelle jäänyt reppana. Sara tykkää Leevistä, mutta tunne ei valitettavasti ole molemminpuolinen. Leevi kuitenkin sietää yllättävän hyvin Saran läheisyyttä, mutta välillä on pakko antaa tassulla kuonoon! Leevi tykkää ulkoilla ja pyydystää hiiriä.  Osaa myös pissata pönttöön!

 

 

 

 

 

 

Lulu

s. heinäkuussa 2001

 

Perheen pieni (2,5 kg) kissaneiti. Ihmisille erittäin sosiaalinen, mutta pelkää Saraa. Sara ei näet oikein ymmärrä, että kissoja ei saa jahdata L. Kehrää todella kovaäänisesti  ja juo hanasta.  Lulu on haettu Porvoon eläinsuojeluyhdistyksestä. Koko pentue oli tuotu yöllä talon portaille pahvilaatikossa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Menossa mukana:

Putte & Nalle