Vuokrattavat tilat

VPK:n sauna- ja kokoustilat ovat halukkaiden vuokrattavissa korvausta vastaan. Tilat ovat tunnelmalliset pienimuotoisiin perhejuhliin, kokouksiin ja illanviettoihin.

Tilat koostuvat keittiöstä, kokoustilasta, saunatilasta suihkuineen sekä WC:stä. Tilassa on istuimia 24:lle hengelle sekä seinustalla oleva "tuvanpenkki", johon mahtuu kahdeksan henkeä istumaan. Keittiö on nykyaikainen ja varustettu täydellisellä baarikeittiöastiastolla.

Tilavaan saunaan mahtuu noin neljätoista henkeä nauttimaan lempeistä löylyistä. Suihkuja pesutilassa on kolme kappaletta.

Vuokrausmahdollisuuksia on kahdenlaisia, tilojen käyttötarkoituksesta riippuen.

Kokousvuokra

Vuokra sisältää kokoustilan ja keittiön käytön muutaman tunnin ajalta. Vuokraaja ilmoittaa tarvittavan ajan. Vuokrahinta 80 euroa.

Juhlavuokra

Vuokraan sisältyy kokoustilojen sekä keittiön käyttö seuraavan päivän kello 01:00 asti. Saunan mahdollisesta käytöstä ilmoitettava tiloja varattaessa. Vuokrahinta arkisin 200 euroa/päivä, pe-su sekä juhlapyhinä ja juhlapyhien aattoina 280 euroa/päivä.


Kuvia tiloista

VPK:n kokoustila

Kokoustila avokeittiöstä saunatiloihin päin kuvattuna. Seinän televisiota voidaan käyttää tietokoneen näyttönä.

Avokeittiö

Miellyttävästä avokeittiöstä löytyy täydellinen baariastiasto, kaksi kappaletta kahvinkeittimiä, mikro sekä liesi.

Palokunnassa on perinteisesti arvostettu hyviä löylyjä hälytyksen jälkeen eikä Pitäjänmäen VPK:n sauna tee poikkeusta. Lauteilla pääsee nauttimaan pehmeistä löylyistä.

Tilojen vuokraaminen

Tilojen saatavuudesta ja varauksista lisätietoja antaa Anne Herala, puh. 040 650 3131.


Näitä ehtoja sovelletaan vuokraajan, Pitäjänmäen VPK r.y.:n (myöhemmin tekstissä VPK tai palokunta) sekä kulloinkin varausta tekevän henkilön, tai hänen edustamansa yrityksen tai siihen verrattavan yhteisön (myöh. vuokraaja) kanssa.

Vuokraajan velvollisuudet
Vuokraaja on ensisijaisesti vastuussa tiloissa tapahtuvasta toiminnasta. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan tiloissa tapahtuneet aineelliset vahingot palokunnalle. Vuokraaja on vastuussa siitä, ettei vuokra-aika ylity yli sovitun aikarajan. Tiloissa tapahtuva toiminta ei saa häiritä naapurustoa tai palokunnan toimintaa. Tilat on jätettävä mahdollisimman siistiin kuntoon siivousta varten, esimerkiksi roskien poisvienti ja astioiden tiskaus. Käytetyt esineet ja astiasto on pestävä ja asetettava asianmukaisesti kuivumaan tai paikoilleen käytön jälkeen.

Palokunnan velvollisuudet
Palokunta sitoutuu siivoamaan vuokratut tilat valmiiksi sekä siivoamaan tilat käytön jälkeen niiltä osin mitä vuokraaja ei ole voinut suorittaa, sekä asettaa sähkölaitteiston toimintakuntooon sekä tarvittaessa antaa käyttökoulutuksen laitteisiin.

Tilavuokran peruuntumiseen johtavat syyt
Tilan vuokrasopimus voidaan purkaa jos vuokraaja joutuu perumaan tapahtuman ylitsepääsemättömiin syihin vedoten. Vastaavasti puolestaan palokunta voi myöskin perua tehdyn sopimuksen ylitsepääsemättömiin syihin vedoten. Tällaisissa tapauksissa vuokraajalta ei veloiteta vuokrasummaa eikä tapahtuma johda muihin toimenpiteisiin. Jos vuokra on maksettu ennen kuin peruutus tapahtuu, on palokunta tarvittaessa velvollinen hyvää syytä vasten palauttamaan maksetun summan.

Vuokrasumman maksaminen
Vuokrasumma maksetaan tilisiirtona. Tilisiirtolomake toimitetaan vuokraajalle siinä ajassa mitä palokunta ja vuokraaja keskenään ovat sopineet. Maksettaessa on käytettävä viitenumeroa. Viivästyskorko 8%.

Pitäjänmäen VPK 2019, made with Bootstrap.