"Edustavat" Miehet

Herra kokemus
Mika Mannervesi
s. 26.04 1968
Parhaita saavutuksia: Euromeeting (B-maaott.) 5. , SM-yö 4. , ja MC-varamies kaudelta 98. Kokemusta Mika on käynyt hakemassa Norjasta ja OK-77:sta, mutta on Paimion omia kasvatteja. 'Maik' on ehdoton johtohahmomme. "Sitkeesti ja harkiten... tavoitteena Jukola-voitto v. 2010 mennessä".
Ikuinen juniorimme
Jaakko Röytiö
s.21.2 1974
’Jaska’ oli pelätty mies lähtöviivalla nuorten sarjoissa. Saavutuksina useita plakaatteja ja loistava ankkurointi nuorten-Jukolan hopeapallille. Aikuisten sarjassa ovat vammat kiusanneet miestä. Vuosien varrella Jaakko on vallannut joukkueen viestialoittajan roolin, joka viime vuonnakin hoitui takuuvarmasti. Metsäliiton palveluksessa Halikossa.
Seuratyön ruumiillistuma
Mika Lyytikäinen
s. 14.02 1977
SM kulta ja paljon muuta juniorivuosilta ja Jukola 14. -99. Tämä voimakasjalkainen kauppatieteiden opiskelijamme on nuoresta iästään huolimatta jo useita vuosia ottanut isoa roolia isoissa viesteissä. Myös henkilökohtaista menestystä on lupa odottaa lähivuosina.
Herra Kapteeni
Markus Lindeqvist
s. 31.03 1980
Markus on käynyt läpi koko Rastin "juniorirumban" oravapolkukoulusta miesten valmennusryhmään. Viimeisenä juniorivuotenaan nuorten sarjojen hyvä menestys kruunautui nuorten MM-kisojen viestin pronssimitalilla. Turussa fysioterapeutiksi lukeva ’Magge’ astuu miesten sarjaan ja asettaa ensimmäisenä vuotena päätavoitteikseen suurviesteissä pärjäämisen.
Ex-maajoukkuemies
Matti Tahvonen
s. 14.1. 1980
Puolustusvoimien Urheilukoulussa Paimion värejä edustava ’Maza’ siirtyi Rastiin kolme vuotta sitten LHR:sta. Vaikka miesten sarjaan siirtyminen vasta edessä, on Matilta nähty välillä kylmäpäisiä viestisuorituksia. Edusti Suomea nuorten PM-kisoissa Norjassa 1999.
Someron oma poika
Teemu Väre
s. 09.05 1980
SM-kisoissa Teemu on tehnyt tuhoisaa jälkeä jo Esan ajoilla. Plaketteja on tippunut lähes jokaisessa SM-kisassa. Tampereen Teknillisessä Korkeakoulussa sähkötekniikkaa ensimmäistä vuotta opiskeleva ’Esa’ kuuluu myös miesten sarjan nostoluokkaan, mutta ei tule kumartelemaan aikuisten edessä.
Päätöntä menoa
Antti Ryynänen
s. 18.12 1979
Väkivahvaksi kuntoihmeeksi tituleerattu Antti hoitaa siviilissä itseään ympäristötekniikan diplomi-insinööriksi Hervannan TTKK:lla. Raumalta pari vuotta sitten siirtynyt ’Rynkky’ oli suuressa roolissa vuoden 2000 Tiomila 4. sijan voittaneessa joukkueessa legendaarisen Långa Nattenin juoksijana.
Hartiat kuin ladonovet
Aki Rauhansalo
s. 22.4 1967
Aki on yksi varmimmista viestimiehistämme ja syttyy varsinkin suuremmanpuoleisissa viesteissä. Vastuuta pelkäämättömänä miehenä hoitanut mm. Tiomilan pitkän yön kiitettävällä tavalla. RaLun kasvatin huippuhetki sattui "koti-Jukolassa" Eurajoella ’Isin’ tullessa vaihtoon neljäntenä toiselta osuudelta. Vammat haitanneet Forssan "salamaa".
Valmennuspäällikkömme
Matti Sipponen
s.03.11 1960
Masalla on vielä parhaat saavutukset edessäpäin, mutta historiasta voisi ehkä mainita SM-normaalimatka 7. ja SM-pitkä 11. vuodelta 91. Suunnistuspiirien elävä yöviestimieslegenda. Masa luotsaa valmennusryhmän toimintaa Helsingistä käsin rautaisella otteella. "Let's do it!"
Suurisuu ja tiukka paita
Juuso Lindeqvist
s 21.04 1978
Liiton ryhmävalinnat kiersivät ’Einoa’ juniorivuosina, mutta aikuisten sarjassa mies on näyttänyt kaapin paikan. Lentävällä päkiäaskeleella eteenpäin kiitävä Turun Kauppakorkeakoulun opiskelija on noussut viestijoukkueiden peruspilareiksi. Ryhmän suurisuinen tsemppari.
Rusakkomaista menoa
Juha Suominen
s. 17.07.1972
Juha kuuluu niiden suunnistajien kategoriaan, jotka eivät häviä loppusuoralla kenellekään. Mies on viesteissä periksiantamaton, mutta janoaa silti myös henkilökohtaista menestystä. Vaikka toisessa jalassa on hyppääjän- ja toisessa juoksijanpolvi, niin vauhti on hurjaa. Yhdyskuntatekniikan taitaja on siirtymässä Janne Virtasen työtoveriksi Suunnittelukeskukseen.
(Epävirallisesti) Maailman paras yöviestittäjä
Janne Virtanen
s.27.10. 1972
Janne siirtyi PR:n AngA:sta, koska PR on hyvä seura. Viime kausi mm. EM-joukkueeseen tunkeutumisen myötä menestyksekäs. Parhaiten fanit muistavat ankkurin hurjan loppukirin Tiomilassa 2000, jolla kuitattiin kautta aikain paras PR:n suurviestisijoitus eli neljäs sija. Polvivaivojen vuoksi on DI-Janne joutunut kuluttamaan aikaisempaa enemmän aikaa työpaikallaan Suunnittelukeskuksessa Turussa.
Yömies vailla vertaa
Vesa Elovaara
s. 26.12. 1968
Kännykkäjätti Nokialle leipätyötä tekevä DI-Vesa on Ankkurien aikana hankkinut ison kasan kokemusta maailman kovimmista suunnistusviesteistä, sijoittuen mm. Tiomilassa 3. vuonna 1998. Kokemuksesta on hyötyä näin nuoressa seurassa. Säästö-talon rakentaminen vähentänyt harjoitusmääriä, mutta ne mitkä tehdään, tehdäänkin sitten laadukkaasti. "Niin kovaa juokset kisoissa, kuin harjoituksissakin."
Uudesti syntynyt
Valtteri Mulari
s. 29.1.1973
Valtteri piti usean vuoden hermolevon suunnistuksesta, mutta palasi viime vuonna kuvioihin suurella sydämellä. Puolen vuoden harjoittelun jälkeen nimi löytyi jo teksti-tv:stä Hiisi-Rastien tulosluettelosta. Kaarinassa asuvan Paimion Yläasteen opettajan treeni-into on kunnioitettavaa: "Joskus tunnin lenkin jälkeen käännyn kotiovelta jatkamaan lenkkiä, kun tuntuu niin hyvältä."
Ranskan maajoukkuetähti
Francois Gonon
s. 1979
Käsittämättömän lennokkaan askeleen omaava ’Frank’ teki viime kesänä ranskalaisen visiitin Paimioon Grönlundien perheeseen tyttöystävänsä Perinnen kanssa pitäen silmällä Tampereen MM-kisoja. Suomi on taas matkailukohteena ensi kesänä, jolloin Ranskan maajoukkuemieheltä odotetaan myös yhtä kovia suorituksia seuran viesteissä, mitä on nähty Maailman Cupissa. Opiskelee liikunta-alaa Lyonissa, jossa isännöi maaliskuun valmennusryhmän leiriä.
Boheemi
Toni Tuominen
s. 23.12.1981
’Tontsa’ on väläytellyt silloin tällöin hyviä viestijuoksuja miesten sarjassa. Viimeinen vuosi junioreissa, joten on aika näyttää terähampaat. Viime kevään ylioppilas suorittaa asepalvelustaan Vekarajärvellä.
DJ-Mati
Matias Vanhanen
s. 4.1.1984
’Mativee’ on talven positiivisimmista yllättäjistä ja pitää yllä seuran nuorten miesten imagoa. Harjoitusreissut Liedosta Paimioon hoituvat kesät talvet pyörällä. Kovan harjoittelun saattelemana lähdetään kesältä metsästämään plakettia ja AV-ryhmäpaikkaa.

Tukiryhmä ja henkinen polttoainevarasto

Makeet rikoot! Ryhmämme apuvetäjä:
Kari "Manager" Lottonen
Lotto on nuorekkaan ryhmämme nuorekas henkinen selkäranka, joka luottaa joukkueeseensa (ja joukkue häneen) kuin kiveen. Kokemusta löytyy niin suunnistuksesta kuin elämästä yleensäkin. Pois alta risut jä männynkävyt, Kari tulee!
Yksi Seuramme kovaäänisimmistä edustajista on
JVC BoomBlaster
s.05.03.1999
Tämä vasta harrastustaan aloitteleva "viestikanuuna" laitettiin alulle helmikuun alkupuolella Isänsä Mika Lyytikäisen toimesta. "Booomerin" äidistä ei ole havaintoja (Markusta epäillään), mutta synnytys oli kuulemma suht kivuton prosessi Tillintuvalla...
Syntyperäinen pohjalainen
Kari Hirvensalo
s.06.02 1964
Kari tuli kaupungin puutarhuriksi Paimioon. Edellinen seura oli HlS. Tunnetaan "pitkänä, ja tummana viestikettuna". Tavoitteena näin koukkupolvi-sarjaan siirtyessä on tietenkin hidastaa rappeutumista ja pyrkiä "nuorten miesten" viestiporukoihin. Kenelläkään meistä muista ei ole tätä meriittiä:
Etelä-Pohjanmaan piirinmestaruus H 14 '78...
Jos tarvitset kuuden tuuman rautanaulan, hän on miehesi:
Ilkka Sillanpää
s. 22.7. 1978
Ilkka on yksi paimiolaisen juniorirumban läpikäyneitä, nyt odotetaan mieheltä uutta innostusta todelliseen harjoitteluun, josta viimeiset merkit nähtiin viime vuonna...
Persoonallisuuksia aina löytyy porukasta, yksi heistä on
Jukka Virtanen
s. 20.03 1977
Jukka on lahjakas ja kokenut suunnistaja, ehkä liiankin kanssa kun harjoittelu ei aina maistu loskasäällä. Mutta yöllä ja viestien lähestyessä DJ Jacka todella syttyy.
Yön kruunaamaton kunkku
Janne Tranberg
s. 13.12. 1970
Janne sai tänä vuonna uuden kipinän harjoitteluun huomatessaan porukan parantaneen otteitaan. Ja Tiomilan osuushan siitä oli palkintona. Tälle yö- ja viestisuunnistuksen erikoismiehelle on vielä käyttöä tulevina vuosina.
Ikuinen lupaava nuori, jumin kurko
Hannu Hjelm
s. 30.03 1977
Armottomana tsemppaajana tunnettu Hande mm. ankkuroi PR3:n EsiJukolassa -98 8. nopeimmalla osuusajalla. Potentiaalia ja nimetöntä sm-rautaa löytyy Handeltakin. Junnut polvistukoot. Aika näyttää, jääkö unelma Jukolan aloituskeulasta pilvilinnoihin.[Yleistä] [Kilpailut] [Tiedotukset] [Kalenteri] [Valmennus] [Oravat] [Powerit]
[Ilmoittautumiset] [Peimarin Rastit] [Kartat] [Sähköposti ] [Linkit] [Palaute] [Etusivu]


Tämän sivun HTML-toteutuksesta vastaa Matti Tahvonen