promail.gif (8757 bytes)
 

DJ:t

Kauttamme ammattitaitoiset Dj:t. Hyviä tyyppejä ympäri suomea.

DJ - koulutus

Koulutamme sinut tai yrityksesi henkilön hoitamaan illan musiikin. Tänä päivänä yhä kasvava trendi on BJ - bar jockey. "BaariJukka", joka tarjoilee tiskillä, mutta hoitaa myös ohessa musiikin. Tietotekniikan tulo mukaan mahdollistaa kaiken sujumisen kätevästi ilman erillisiä kustannuksia. Pelkän Dj:n käyttö oli vinyyliaikakaudella ymmärrettävää, kun käytössä oli levysoittimet ja pomppivat vinyylilevyt, joista oikea raita ei tahtonut löytyä millään pimeässä. Cd-soitin ja -levyt oli suuri askel, mutta tietokone uusine ohjelmineen mullisti kaiken.

Nyt voit tehdä illan soittolistan etukäteen valmiiksi tietokoneelle ja tehtäväksi jää käytännössä vain erikoistoiveiden toteuttaminen. Musiikin hoito ei enää sido erikseen palkattua henkilöstöä. Tietysti tietokonemusiikki vaatii pienen lisä-investoinnin, mutta pitkällä tähtäimellä laitekuoletukset tulevat nopeasti maksetuiksi säästyneillä DJ-kuluilla.

Soittolistat

Teemme tarvittaessa ajanmukaiset soittolistat kuukausittain - päivittäin, aina tarpeen mukaan.

Tietokonemusiikkilaitteisto

Kauttamme saat laitteiston ohjelmineen esim. Soittorasia-järjestelmän. Soittorasia ei ole enää ainoa alan tuote. Kauttamme neljä erilaista vaihtoehtoa.

Karaoke

Karaoke muuttu pian suomessakin DVD-levyille. Uudet ja entistä edullisemmat laitteet ja levyt tuovat karaoken yhä useampien saataville. Kauttamme karaokejuontajat ja -laitteet.

Kysy lisää p.013-743171