Yhtiö aloitti toimintansa vuonna 1985. Aluksi toiminta oli lähinnä bändikeikkojen myymistä ja levyjen kustantamista. 1992 tuli mukaan erikoisohjelmat. Juuri alkanut lama antoi hyvän lähdön koko erikoisohjelmatoiminnalle. Entistä bändi- ja dj - hegemoniaa alkoi täydentää karaoke ja teemaillat.

Profilen henkilöstö on alaa tuntevaa ja kokenutta. Vuosien musiikin opiskelu, studiotyöskentely, säveltäminen, levytykset ja esiintyminen ovat antaneet hyvän pohjan harjoittaa nykyistä toimintaa.

Profile on tuonut alalle useita ohjelmaformaatteja ja ohjelmanimikkeitä, jotka ovat olleet niin mielenkiintoisia, että niitä on kopioitu varsin laajasti. Jopa niin, että yhtiömme "oppipoika" perusti toimintansa samaan formaattiin. Nyt kuuluu pohjoisesta kummia; oppipojan oppipoika aloitti toiminnan samalla formaatilla. Kiva olla innostavana esimerkkinä!

Yhtiömme päätoiminta-alueet ovat tänä päivänä erilaiset ohjelmakiertueet, teemaillat, yritystapahtumat, tuotepromootiot ja kauneuskilpailut. Kauttamme saa myös Dj:t, bändit, ääni- ja valolaitteet.


PROFILE ENTERTAINMENT/Sollecraft Oy

PL 210
80101 JOENSUU

Puh. (013) 743 171
                743 172
                743 173
Fax  (013) 743 174

e-mail: profile@kolumbus.fi