! Miss Universitas - Miss Yliopisto™

Etsitään kaunista ja fiksua naista. Kisaan voi osallistua kaikki suomessa yliopistossa opiskelevat naiset.
Kisa järjestetään niin että jokaisessa yliopistossa pidetään osakilpailu, jonka voittajat osallistuvat finaaliin.
SSN - Suomen Seksikkäin Nainen™ 2002 -kisa

Iltapäivälehti valitsi Janina Frostellin Suomen seksikkäimmäksi naiseksi. Olemme varmoja, että suomesta löytyy vielä seksikkäämpiäkin naisia. Tässä kisassa on tarkoitus löytää Suomen seksikkäin nainen muistakin, kuin jo julkisuudessa olleista ehdokkaista. Julkisuus ei kuitenkaan ole este osallistumiselle.

Kilpailuun voi osallistua kaikki naispuoliset 18v. täyttäneet Suomen kansalaiset. Pituusrajaa ei ole.

Osakilpailuja järjestetään ympäri maata n. 30, joista jo 14 on myyty. Voittajalle hyvät palkinnot. Suomen finaalin voittaja pääsee kilpailemaan kansainvälisestä Model of the Universe -tittelistä.

Miss Perfect™ - Täydellinen Nainen -Suomen Kaunein Nainen ™ -kisa

Kuka on Suomen kaunein, täydellisin nainen. Kriteerit ovat kovat ja pelkästään ulkonäköön kohdistuvia. Haastattelu on, mutta se ei vaikuta arvosteluun.

Ikä: 18-30
Pituus: 170-180
Paino: 50-60
Kuppikoko: B tai C

Kilpailussa arvostellaan erikseen:
Hiukset, Kasvot, Hymy/Hampaat, Kaula, Yläkroppa, Vyötärö, Alakroppa, Jalat, Vartalon mittasuhteet ja Olemus.Hauska nähdä kenellä kantti riittää osallistumiseen.

MUUT: (Seuraavat tavaramerkit ovat Sollecraft Oy:n. Ottakaa yhteyttä, jos joku seuraavista nimistä on jo varattu. Lista tehty 1.10.2001)

Miss Joensuu™, Miss Iisalmi™, Miss Kajaani™, Miss Savonlinna™, Miss Imatra™, Miss Lappeenranta™, Miss Kouvola™, Miss Kuusankoski™, Miss Hamina™, Miss Kotka™, Miss Porvoo™, Miss Espoo™, Miss Vantaa™, Miss Salo™, Miss Rauma™, Miss Jyväskylä™, Miss Vaasa™, Miss Oulu™, Miss Kemi™, Miss Rovaniemi™, Miss Seinäjoki™, Miss Kuusamo™.