OSA-AIKATYÖTÄ

Lappeenranta, Raahe, Oulu, Turku, Salo, Rauma, Imatra, Pietarsaari, Ylivieska, Helsinki, Kerava, Tampere, Vaasa, Seinäjoki, Kuopio, Joensuu, Kuopio, Jyväskylä, Kouvola, Nokia, Kotka, Imatra jne. koko suomi.

Biletiimimme pääsee uusia osaajia. Koulutus annetaan, mutta kokemus on tietysti eduksi. Meillä on parhaat bileet ja toivomme , että myös sinä osaat asiasi. Kaikkien hakijoiden tulee olla täysi-ikäisiä.

JUONTAJA: Olet näyttävä; kaunis tai komea. Olet luonteva yleisön edessä ja omaat esiintymiskykyä. Pidät esiintymisestä ja haluat oppia siitä lisää.

BILEVASTAAVA: Olet bailaushenkinen sekä muutenkin viihdealasta kiinnostunut. Tunnet oman kaupunkisi bilepaikat. Osaat organisoida asioita ja olet vastuuntuntoinen. Tulet ihmisten kanssa hyvin toimeen ja viihdyt ravintola ympäristössä.

LIPUNMYYJÄ: Päivänpaiste, joka saa olemuksellaan ihmiset tervetulleiksi bileisiin. Tulet hyvin toimeen erilaisten ja jopa hieman "maistaneiden" ihmisten kanssa.

MAINOSTENJAKAJA: Olet reipas, ahkera ja vastuuntuntoinen. Tunnet oikein hyvin kaupunkisi parhaat mainospaikat. Sinulla on joko oma auto tai fillari käytössäsi. Työtä tehdään joka säällä, satoi taikka paistoi.

FLYER-JAKAJAT: Olet reipas, ihmisten kanssa toimeentuleva , puhelias ja rohkea. Olet kiva, iloinen ja ulospäinsuuntautunut ja vakuuttava siitä mitä mainostat.

Jos olet kiinnostunut, täytä alla oleva lomake! Mainitse mitä työtä haet, kerro lyhyesti itsestäsi ja yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.


Nimi:

Sähköpostiosoite:

Hakemukseni: