PYROS VALLANKUMOUS JATKUU!!!

PYROS RECORDS avasi nettikauppansa Itsenäisyyspäivänä 6.12.1999 ja saattoi maailmaan ensijulkaisunsa J. Hearthill Trinityn debyytin "Saved".

Toukokuussa 2014 Pyros -cd-albumiperhe kasvaa viidellä uudella julkaisulla! MYSTERY BOX sisältää seuraavat cd-albumit: J. Hearthill Trinity - Naked Days '96-'97; J. Hearthill - The Calavera Party; J. Hearthill Trinity - Secret Romance; J. Hearthill Trinity - Los Alamos; Hel-Gators - Gatormania. Levyt ennenjulkaisemattomia albumidemoja aikajänteeltä: 1996 - 2011. CD:T tilattavissa MOONSHINE (kotipoltto) -versioina: PYROS CD'S ON DEMAND. Mystery Box albumeille ei jakelua kauppoihin ja Pyros -nettisivut ovat ainoa paikka universumissa, josta niitä saa. MYSTERY BOX CD:IDEN HINNAT: YKSI CD: 15 e, 2 X CD: 25 e, KOKO BOXI (5 CD:TÄ): 50 euroa.
(+ postimaksu: katso ohje TILAUS -osiosta!)

Kesällä 2012 sain kuulla järkyttävän uutisen: J. Hearthill Trinity:n ensikokoonpanossa soittanut rumpali Rudy oli saanut sairaskohtauksen. Ajattelin miestä ja yhteisiä soittoaikojamme J. Hearthill Trinityssä 1996 - 97. Päätin koota ajanjakson bändidemoista cd:n ja lähettää sen miehelle sairaalaan. Pyros oli julkaissut ensinmäisenä cd:nään J. Hearthill Trinity -minialbumin "Saved" (Pyros001) 1999. Mutta tiesin julkaisettomia nauhoja löytyvän tukun lisää. Toki niitä pitäisi hiukka masteroida. Sitten homma karkasi Pyros -tyyliin käsistä ja materiaalin etsintä laajeni koko Hearthillin jälkeiselle uralleni. Eksyin C-kasettien, DAT -nauhojen ja democd:den viidakkoon. Nyt lähes kaksi vuotta myöhemmin on käsissäni nuo viisi kulta kimpaletta. Uni Mystery Boxista on tullut todeksi. Ja sain vihdoin lähetettyä Naked Days -cd:n hyvin toipuneelle Rudylle. Jussi Sydänmäki, Helsinki, 9.5.14.

2012 on vuorossa yhdeksäs julkaisu:
THE HEL-GATORS "MONSTER SUITE"!

”Rock-Noir!
Sisältäen 11 uskomatonta biisiä!

Hinta: 9,99 euroa (+ lähetyskulut)

Julkkaribileet: pe. 12.10. 2012 Bar Mendocino, Helsinki

Hel-Gators -tuplapaketti:

"Monster Suite" & "The Curse"

Hinta: 15 euroa (+ lähetyskulut)

Osa Pyros-painoksista on myyty loppuun, ja tätä vääryyttä korjaamaan on kehitetty MOONSHINE-sarja, josta loppuunmyydyn albumin saa nyt kotipolttoversiona. Kopiot numeroidaan ja signeerataan.
Katalogin kaikki albumit, Trinity -uutuutta lukuunottamatta, 9,99 euroa! Niin muiden levymerkkien albumit, viralliset Pyros -julkaisut, kuin Moonshine -sarja!


”Autiomaan kuninkaalliset iskevät takaisin!”
Sydänmäen folkrock -gumbo!
Sisältäen 11 sielukasta laulua!


Hinta: 9,99 euroa (+ lähetyskulut)

Julkkaribileet: to. 3.2. 2011 Piritta (Tokoinranta, Helsinki)

Trinity -tuplapaketti:

"From  Here To Trinity" & "Haunted Songs"


Hinta: 15 euroa (+ lähetyskulut)

J. Hearthill -tripla:

"From  Here To Trinity", "Haunted Songs" & "Devil's Car"


Hinta: 20 euroa (+ lähetyskulut)

Uutta löytyy myös katalogista, jonne saatu uusia muiden levymerkkien albumeita, mm. Soul Tattoon!

PYROS RECORDSIN JULKAISUT JA TAPAHTUMAT 1999-2009

2009

Odotellessa J. Hearthill Trinityn kakkosalbumia, Pyros järjestää 5.6.2009 bileet Helsingin Lepakkomiehessä. Paikalla THE HEL-GATORS ja J. HEARTHILL TRINITY.

2008

Jos The Hel-Gators -debyytti "Voodoo" oli myrskyvaroitus, pyyhkii "The Curse" kuin tornado läpi genren - jättäen jälkeensä maailman, joka ei ole enää entisensä.THE CURSE -julkaisubileet:
25.6. ON THE ROCKS, Helsinki, mukana myös Dr.Feelgood (UK)

2007

Pyros Records matkaa The Hel-Gatorsin kyydissä rockabillyn ihmemaahan. Yhtyeen debyytti "Voodoo" on nyt ulkona!!! Tilattavissa näiltä sivuilta 15 euroa + postikulut.
Julkaisujuhlat pidettiin 28.11.-06 The Great Rockabilly Ball -iltamissa ravintola BELLY:ssä.Paikalla oli myös Daryl Haywood Combo.
www.hel-gators.com2004

Pyros Records esittää: julkaisugaala!
J. Hearthill Trinity juhlistaa uuden albuminsa "Haunted Songs" ja J. Sydänmäen romaanin "Yön pojat" julkaisua ti 10.2.04 Semifinal-klubilla. Showtime 22.00. Liput 6 euroa (sis. narikka).

Jussi Sydänmäen 1996 perustaman J. Hearthill Trinityn soundi on tänä päivänä omaperäinen yhdistelmä alkuvoimaista rock'n'rollia, hillbillyä, sekä aavemaista kapakka-jatsia.

Yön pojat on Sydänmäen toinen romaani.

2001

6.4. Uudistunut J. Hearthill Trinity tekee debyyttikeikkansa Siilinpesässä (Siilitie 1). Showtime: 22.00 Ilmainen sisäänpääsy.

11.4. Semifinal (Urho Kekkosenkatu 4- 6) "Lucky Dan meets Devil’s Car" eli Jussi Sydänmäen esikoisromaanin, sekä uuden albumin julkaisugaala. Lavalla: J. Hearthill Trinity. Showtime: 22.00. Liput: 30mk.

Jussi Sydänmäen johtama J. Hearthill Trinity palaa estradeille uudella kokoonpanolla. Bassossa on Hearthillin alkuperäiskokoonpanosta tuttu Marko 'Maine' Mainelakeus ja rummuissa Lasse Samposalo. Bändi on soittanut yhdessä vuodenpäivät ja harjoitellut uuden ohjelmiston, jossa biisejä myös Jussin 11.4. julkaistavalta sooloalbumilta "Devil's Car".

1999

Itsenäisyyspäivänä joulukuun 6. avasi PYROS RECORDS nettilevykauppansa ja saattoi maailmaan ensijulkaisunsa; Hearthill live-albumin "Dig Up Then Ol' Rockin' Bones", sekä J. Hearthill Trinityn debyytti minialbumin "Saved".

Näitä julkaisujamme juhlistimme artistiemme keikoilla Semifinal klubi-illoilla; 4.12. oli lauteilla Hearthill ja 10.12. J.Hearthill Trinity. Kiitokset erikoisvieraana olleille Kelpo Pojille, sekä kaikille paikalle päässeille. Molemmat illat olivat loppuunmyytyjä, spektaakkelejamme todisti täten 300 valittua sielua. Paikalla toimineesta Pyros-shopista levyjemme ensipainokset myytiin miltei loppuun.

Web-sivujen tilauspalvelu on todistanut toimivuutensa. Tilaukset ovat löytäneet tiensä hyviin koteihin ja palautteet julkaisuistamme ovat olleet rohkaisevia.

Jatkamme LOW-FI HIGH LIFE! -linjaamme julkaisemalla keväällä 2000 J. Hearthill -sooloalbumin.