päivitetty 15.11.2008

              U U T U U S DVD OTTIPERHOJA VAIHE VAIHEELTA! TILAA!

Perhokalastuksen käsikirja CD-Rom

Tilaa vaikka lahjaksi! Tilaa vaikka lahjaksi !
katso sivukartta!
hinta postiennakolla 41,60 €

 

OLETKO INNOKAS PERHOKALASTAJA ?
HAAVEILETKO TULEVASI SELLAISEKSI ?
Täydellisin saatavissa oleva suomenkielinen perhokalastusopas käsikirjaksi kotiin ja kalaan.

Kirjassa on 283 sivua ja 330 nelivärikuvaa. Kirja käsittelee perhokalastuksen salaisuudet välineiden valinnasta heittotekniikoihin. Etelän Langinkoskelta Tenon suurille lohivesille: 25 koskea ja vesistöä etelästä pohjoiseen kuvin ja sanoin

Tunnelmakuva Kulasjoelta

Huopanan "kaunotar" haavissa

Langinkoski ------------------------------------------------------------- Teno, Nedenin lohi ja meritaimenta Lestijoesta

Kokeneet kalamiehet paljastavat kirjassaan perhokalastuksen hienoimmat salaisuudet ja näppärimmät niksit. Kannattaa tutustua ja tilata ! Ainutlaatuinen kirjatarjous kannattaa nyt käyttää hyödyksi ! Tilaa Elämä Tuikkii -kirja etuhintaan € 38,oo,  joko postitse osoitteesta: Rantakurun kennel, Riuttasentie 179,  69100 Kannus tai E-mail rantakurun.kennel@kolumbus.fi Myöskin saatavana hyvin varustetuista  kirjakaupoista ja kalastustarvikeliikkeistä.

Otteita S I S Ä L L Y S

Innostusta kautta vuosisatojen Harrastuksen sykkeet Noviisi ja onnistumisen iloa

Kalastusvälineet
Kalastuskamppeet
Heitot hallintaan Anderssonin nosto ja perinteisen heittotekniikan otteet; moelmpien ohjeet löytyvät kirjasta. Tilanteeseen sovellettu kalastustekniikka tuottaa tulosta.

Perhon nappailijat

Makupalat ja perhosidokset
Lohiperhon valinta olosuhteiden mukaan

Pinnalta ja pinnan alta Varhaiskevät; kivaa - mutta kylmää

Perhonsidonta -pienoistaidetta. Ohjeita alan taitajilta: Kari Salmi ja Lauri Syrjänen

Black Doctor Kari Salmen sitomana

Tässä vaihe veiheelta syntyy Kari Salmen opastuksella Klinkhämer Special. On helppoa sito ohjeiden mukaine perho, kun taitaja opastaa.

Aihiosta perhovavaksi Yksityiskohtaiset ohjeet vavanrakennukseen.

PERHOKALASTUS 5/1999, ELÄMÄ TUIKKII kirjan tilauslomake löytyy lehden sivulta 35.

Kirjanurkkauksen kirja-arvostelu

" Täyttä perhokalastusta
Elämä Tuikkii, Tuomo Karsikas ja Veikko Hiltunen. Jakaja Kirjavälitys Oy.
Elämä Tuikkii on kirja, joka käsittelee perhokalastusta viehkolla tavalla. Vaikka kirja on täyttä perhokalastusta, niin mukaan mahtuu huumoriakin, joka virittäää lukijan mukaviin tunnelmiin. Kirjan lähes 300 sivua antavat jokaiselle jotakin. Edes paljon kalastaneet eivät jää kylmäksi Tuomon ja Veikon tekstiä tarkastellessa. Kirja on siitä erikoinen, että sen kansien välissä on sanottu perhokalstuksesta oikeastaan kaikki tarpeellinen. Mukana ovat välineet, valmistautumine perhonsidontaan , kalastustavat, perhojen valinta ja paljon muuta. Erityisen mielenkiinnon kohteeksi voi nostaa lohiperhojen valinnan olosuhteiden mukaan. Ajatuksia herättää myös valikoivasta pyynnistä kertova osuus. Elämä Tuikkii on syntynyt asiantuntemuksella. Suolansa kirjaan ovat antaneet useat tunnetut perhokalastajat, joiden myötävaikutuksella kirja varmasti kuluu perhokalastajien käsissä." Veli-Matti Saksi

ELÄMÄ TUIKKII-kirjaa myy mm. Suomen Urheilukalastajien Liitto (puh. 09-5611 322)

Tilauslomake löytyy myöskin Metsästys ja Kalastuslehden marraskuun numerosta 12/1999 kirjan arvostelu löytyy samaisen lehden numerosta joulukuu 13/1999/A.U. sivulta 40.
Pohjolan Perhokalastaja-lehden numerosta 1/2000 löytyy myöskin kirja-arvostelu. Kannattaa lukea Antti Einiön arvio kirjasta.
PALUU PÄÄSIVULLE