Elviiran kolmas pentue
Terttu-Selja "Selja", Tiikeri-Lilja "Lilli", Taika-Varpu "Taika" ja Tony-Tiikeri "Toni"

Pentue syntyi 17.3.1985.
Tälle sivulle olen koonnut muutamia pentuaikojen kuvia.


KOKO PENTUE YHDESSÄNoin kahden-kolmen viikon ikäinen pentue onnellisen emonsa hoivassa.


Ruskeatiikerit päiväunilla noin kolmen kuukauden ikäisinä. Etualalla Toni, Tonin kylkeen leukaansa nojaa Taika ja sivulla on Lilli. Selja on jo muuttanut uuteen kotiinsa.


SELJA, musta

Selja oli upea musta kaunotar. Se pääsi Kissankellon Poutapilven kaveriksi. Molemmat kävivät näyttelyissä muutaman kerran hyvällä menestyksellä. Seljalla ei ollut jälkeläisiä.Selja kolmentoista päivän ikäisenä.Selja kolmen viikon ikäisenä.Selja uudessa kodissaan noin neljän kuukauden ikäisenä.Selja näyttelyssä rodun parhaana eurooppalaisena.


LILLI, ruskeatiikeri


Lilli kolmen viikon ikäisenä.

Lilli oli perheenjäsenemme. Lillillä on oma sivunsa, jonne pääsee klikkaamalla tästä tai Omat kissat -sivun kautta.


TAIKA, ruskeatiikeri

Taika oli upea ruskeatiikerityttö. Se oli kuin naisellinen kopio täysveljestään Willestä, joka syntyi edellisessä pentueessa. Taika kävi uusien omistajiensa kanssa muutaman kerran näyttelyissä erinomaisella menestyksellä. Taikalla ei ollut jälkeläisiä.


Taika kolmen viikon ikäisenä.Taika noin vuoden ikäisenä.Taika poseeraa noin vuoden ikäisenä.


TONI, ruskeatiikeri

Toni kävi uuden omistajansa kanssa näyttelyissä hyvällä menestyksellä. Toni leikattiin eikä sillä ollut jälkeläisiä. Toni sai kaverikseen Elviiran seuraavasta pentueesta savunvärisen tyttökissa Utupilven.


Toni kolmen viikon ikäisenä, Nasse hoivaa.Toni neljän kuukauden ikäisenä, juuri ennen muuttoa uuteen kotiin.Toni noin vuoden ikäisenä.


Toni valmistui Premioriksi.