Fiinan pentue
Leia Serafina "Leia", Liia Josefina "Liia",
Leo Ramses Tor "Roope", Luka Thor "Luka" ja
Leevi Thore "Leevi"

Fiinan ja Thorin pentue syntyi 3.8.2008. Fiina oli sijoituksessa ja pennut syntyivät ja kasvoivat sijoituskodissa. Tälle sivulle olen koonnut joitain pentuaikojen kuvia.


KOKO PENTUE YHDESSÄFiina ja vauvat Liia, Leia, Roope, Leevi ja Luka.Vastasyntyneet oikealta Liia, Leia, Roope, Leevi ja Luka.Noin viikon ikäiset Leevi ja Roope.Noin viikon ikäiset Liia ja Leevi.Noin viikon ikäiset Luka ja Leevi.Noin viikon ikäiset Leia ja Liia.


Pentueesta ainakin Leevi, Liia ja Roope ovat perineet emonsa poikkeuksellisen kyvyn availla ovia ja laatikoita.


LEIA, kilpikonnasavu

Leia sai jäädä emonsa ja Pisara-tädin kaveriksi syntymäkotiinsa. Leia on nimensä mukaisesti leija, se hyppää niin valtavia loikkia, että näyttää lentävän.Leia parin viikon ikäisenä.


LIIA, kilpikonnasavu

Liia muutti meille tätiensä, mummonsa, isomummonsa ja isoenonsa hoivaan. Liialla on oma sivunsa, jonne pääsee klikkaamalla tästä tai Omat kissat -sivun kautta.Liia parin viikon ikäisenä.


ROOPE, punatiikeri

Roope muutti luovutusikäisenä sukulaislaumaan ja nauttii siellä elämästään. Roope on hyväntuulinen ja seurallinen niin ihmisten kuin muiden kissojenkin parissa.Roope parin viikon ikäisenä.


LUKA, cremehopeatiikeri

Luka muutti luovutusikäisenä uuteen kotiin. Luka on poikkeuksellisen kaunis niin värityksensä, turkinlaatunsa kuin ruumiinrakenteensakin puolesta. Se on upea myös luonteeltaan. Luka kävi nuorena muutamassa näyttelyssä. Se on nykyisin leikattu.Luka parin viikon ikäisenä.


LEEVI, punahopeatiikeri

Leevi muutti luovutusikäisenä poikani perheeseen. Leevi oli pienenä niin vaalea, että sitä kutsuttiin lumipalloksi. Vanhemmiten punaiset kuviot ovat tulleet selvemmin näkyviin. Leevi on suurikokoinen ja suurisydäminen leikattu kollipoika.

Leevi on saanut kaverikseen kolme ja puoli vuotta vanhemman leikatun hopeatiikeripojan Kissankellon Rufus Viktorin. Rufuksesta ja sen sisaruksista voit lukea lisää tästä linkistä tai Pentueet-sivun kautta Maisan toisen pentueen sivulta.Leevi parin viikon ikäisenä.Leevi keväällä 2010.
Kuva: Tuomas ja Mira.Leevi ja Rufus nauttivat kevätpäivästä.
Kuva: Tuomas ja Mira, kevät 2010.