Iinan pentue
Freya Viola "Freya", Fiina Vilja "Fiina",
Frida Vanamo "Lilli" ja Felix Viktor "Veeti"

Iinan ja Pocemonin pentue syntyi 26.3.2007. Tälle sivulle olen koonnut muutamia kuvia pentueen vanhemmista ja pentuajoista.


NUORESTA PARISTA TULEVIKSI VANHEMMIKSIIina ja Pocemon yhteisissä tunnelmissa.


KOKO PENTUE YHDESSÄIina ja vauvat Lilli, Fiina, Freya ja Veeti.Noin kahden ja puolen viikon ikäiset pennut,
oikealta Lilli, Fiina, Freya ja Veeti.Noin kuukauden ikäiset sisarukset,
oikealta Freya, Lilli ja Veeti, päällimmäisenä Fiina.Kahden ja puolen kuukauden ikäinen pesue nauttii hellepäivästä suojatulla parvekkeella,oikealta Fiina, Freya, Lilli ja Veeti.


FREYA, sinikilpikonnahopeatiikeri

Freya on ainutlaatuinen niin ulkonäkönsä kuin luonteensa puolesta. Se on perheenjäsenemme. Freyalla on oma sivunsa, jonne pääsee klikkaamalla tästä tai Omat kissat -sivun kautta.Freya noin puolivuotiaana parvekkeella tähystämässä.


FIINA, cremehopeatiikeri

Fiina muutti sijoituskissaksi lähipiiriin ja sai aikanaan oman pentueen. Fiinan pentueella on oma sivunsa, jonne pääsee klikkaamalla tästä tai Pentueet -sivun kautta.Fiinan päällä leikissä Lilli. Ikää sisaruksilla on noin neljä kuukautta.


LILLI, punahopeatiikeri

Lilli on perheenjäsenemme. Lillillä on oma sivunsa, jonne pääsee klikkaamalla tästä tai Omat kissat -sivun kautta.Lilli noin kuukauden ikäisenä.


VEETI, hopeatiikeri

Veeti on väritykseltään ja kuvioinniltaan ihanteellinen hopeatiikeri. Sillä on myös upea turkin laatu. Veeti on oikea hurmuripoika.Utelias Veeti noin puolentoista kuukauden ikäisenä.Veeti noin puolentoista kuukauden ikäisenä.Etualalla Freya-sisko, Veeti taaempana.