Maisan toinen pentue
Robert Valter "Valtteri", Rufus Viktor "Rufus" ja
Regina Vera "Iina"

Maisan ja Ransun toinen pentue syntyi 29.4.2005. Tälle sivulle olen koonnut joitain pentuaikojen kuvia.


KOKO PENTUE YHDESSÄMaisa juuri ennen laskettua aikaa.Parin viikon ikäinen pentue aterialla. Vasemmalta Rufus, Valtteri ja Iina.Lähikuvassa etualalla Iina, sitten Valtteri ja Rufus.


VALTTERI, mustasavu

Valtteri oli pentuna vilkas ja seurallinen. Se oli aina ensimmäisenä siellä, missä tapahtui jotain mielenkiintoista. Jo pentuna Valtteri oli yksi upeimmista mustasavupennuista, joita koskaan olen nähnyt.

Valtteri kävi sittemmin muutaman kerran näyttelyssä ja sai ennen leikkaamistaan yhden pentueen Katinhännän kasvattajanimelle.Valtteri parin kuukauden ikäisenä.Valtteri mökillä noin kolmen kuukauden ikäisenä.Sissi-eno ja Valtteri mökillä, kesä 2005.Valtteri ja Rufus noin kolmen kuukauden ikäisinä.RUFUS, hopeatiikeri

Rufus oli pentuna vilkas ja seurallinen kuten veljensäkin. Se muutti uuteen kotiin neljän kuukauden ikäisenä ja pääsi omistajiensa mukana matkustamaan lentokoneella. Valitettavasti perhe joutui muutaman vuoden kuluttua luopumaan kissoistaan. Rufus muutti poikani perheeseen Leevi-kissan kaveriksi - ja sai matkustaa paluumatkankin lentokoneella.

Leevistä ja sen sisaruksista voit lukea lisää tästä linkistä tai Pentueet-sivun kautta Fiinan pentueen sivuilta.Rufus parin kuukauden ikäisenä.Rufus ja varjo parin kuukauden ikäisenä.Rufus kotisohvalla noin kolmen kuukauden ikäisenä.Rufus mökkimatkalla kesällä 2005.Rufus keväällä 2010.
Kuva: Tuomas ja Mira.Leevi ja Rufus nauttivat keväästä.
Kuva: Tuomas ja Mira, kevät 2010.IINA, kilpikonnasavu

Iina on edelleen perheenjäsenemme. Iinalla on oma sivunsa, jonne pääsee klikkaamalla tästä tai Omat kissat -sivun kautta.Iina parin kuukauden ikäisenä.Iina suuri hiirikissa.Iina kotisohvalla noin kolmen kuukauden ikäisenä.
Ilme on jo Iinalle luonteenomainen.Iina kynäilee mökillä, kesä 2005.