Ursulan pentue
Aina-Ilona "Ilona", Bruno "Bruno",
Pilkku "Pilkku" ja Pikku-Paavo "Paavo"

Ursulan suunniteltu kotikissapentue syntyi 7.7.1987. Tälle sivulle olen koonnut muutamia kuvia pentuajoista.


KOKO PENTUE YHDESSÄSiskokset Unelma ja Ursula hoitivat pentueensa yhdessä. Unelmalla oli kolme ja Ursulalla neljä pentua, joten tässä kuvassa on todellakin emojen lisäksi yhteensä seitsemän pentua.Unelma hoitaa valikoimaa omia ja siskonsa pentuja.Kaikki seitsemän onnellisessa kasassa.


ILONA, hopeatiikeri

Ilona rekisteröitiin noviisina. Ilona asetti äitiyden näyttelyuran edelle, mutta kävi kuitenkin kisaamassa Championiksi asti. Se sai neljä pentuetta, ja linja jatkuu edelleen useassa nykyisessä sukulinjassa. Ilonalla on oma sivunsa, jonne pääsee klikkaamalla tästä tai Omat kissat -sivun kautta.


BRUNO, ruskeatiikeri

Brunokin rekisteröitiin noviisina. Se sai Tiikeri-Liljan kanssa yhden pentueen, jonka kautta linja jatkuu edelleen. Pentueesta voit lukea lisää pentueen omalta sivulta.

Leikattuna Bruno kävi näyttelyissä Premioriksi asti.Bruno roikottaa häntäänsä selkänojan toisella puolella.


PILKKU, musta pienellä valkoisella medaljongilla

Pilkku oli kiiltävän musta kaunotar, jolla oli pieni valkoinen medaljongi kaulassa. Siksi sitä ei ollut mielekästä yrittääkään rekisteriin noviisina. Pilkku eli perheensä rakastettuna lemmikkinä.


PAAVO, hopeatäplikäs ja hieman rufismia

Pikku-Paavo olisi ollut hienoisesta rufismista huolimatta hyvä ehdokas noviisiluokkaan, jos hopeatäplikäs olisi tuolloin jo ollut hyväksytty eurooppalaisväri. Paavo löysi kuitenkin hyvän kodin lemmikkinä.