Kissankellon Freya Viola
"Freya"

sinikilpikonnahopeatiikeri eurooppalainen EUR gs 23, s. 26.3.2007, rek.no SRK RX 30787

isä:IDP*Wave´s Kappa A Zan Magic Pocemon "Poce", EUR ds 24, (FIN)SRK RX 28855
((S)SVERAK RX 211420 (S)FHK KH)
emo: CH Kissankellon Regina Vera "Iina", EUR fs, SRK RX 27513

Freya on tiettävästi ensimmäinen Suomessa ja mahdollisesti muuallakin rekisteröity sinikilpikonnahopeatiikeri eurooppalainen. Paitsi väriltään myös luonteeltaan se on ainutlaatuinen: oman arvonsa tunteva "nirppanokka" ja samalla suloisen pehmeä ja hellyttävä. Freyaa kutsutaan kotona usein "siniseksi enkeliksi" ja sen punahopeatiikerisiskoa Lilliä "punaiseksi paholaiseksi". Nimitykset sointuvat sopivasti väreihin, mutta niillä on juurensa pentuajassa: Freya usein seuraili ainakin näennäisen viattomasti sivusta, kun Lilli keksi jännää tekemistä.

Freyalla on ollut kolme hyvää yritystä saada jälkeläisiä, joista yksikään ei valitettavasti tuottanut tulosta. Ensimmäinen oli keväällä 2010, sulhanen oli FIN*Katinhännän Oceanic6 Sayid "Sayid", hopeatiikeri eurooppalainen. Toinen oli kesällä 2010 ja kolmas vuodenvaihteessa 2011, sulhasena molemmilla kerroilla GIC EST*Amor Wildstar, hopeatiikeri eurooppalainen. Syytä epäonnistumisiin ei tiedetä. Nämä pettymyksiin päättyneet yritykset ovat olleet meille kaikille niin voimia vieviä, että todennäköisesti tyydymme tähän.

Pettymykset pentutoiveissa eivät merkitse pettymistä Freyaan. Freya on edelleen aivan erityinen mamman kultamuru ja silmän ja sydämen ilo.


Lisää kuvia Freyasta
Freya kolmen kuukauden ikäisenä
Freya ja Veeti kolmen kuukauden ikäisinä
Freya neljän kuukauden ikäisenä
Freya ja Lilli neljän kuukauden ikäisinä
Freya puolivuotiaana
Freya rentoutuu
Freya ja isomummon piianpeili
Freya ikkunalla
Freya ja Liia, kuvasarja
Freya päiväunilla
Freya tarkkailee
Freyan sisarusten ja pentuaikojen kuvia löydät tästä linkistä.