Uutisia 2010

 


Viimeinenkin Hanin pentu on muuttanut: Pöyhis (Mirandos Creme de Beauty) muutti Monican perheeseen Lapinkylään. Toivotamme hänelle kaikkea hyvää uudessa kodissaan! :))  Lily (Mirandos Lil Miss Sunshine) jää meille kotiin.
- Lisätty 30.12.2010


Ensimmäiset Hanin pennut ovat jo muuttaneet uusiin koteihinsa: Ito (Mirandos Red Riding Hood) muutti Svetlanan & Arin perheeseen Masalaan, Amos (Mirandos Crimson Tide) Satun & Tommyn luo Helsinkiin ja Simo (Mirandos Creme de Soul) Jarin perheeseen Vantaalle. Toivotamme heille kaikkea hyvää uusissa kodeissaan! :))
- Lisätty 22.12.2010


GIP Mirandos Creme de Heaven oli Tuomarin paras kastraatti Turussa 27 JA 28.11.2010! Sydämelliset onnittelut jälleen kerran Heville & Susannalle!
- Lisätty 1.12.2010


Muutamia aiempia Mirandos-pentuja on päässyt mukaan Royal Caninin videoon nimeltä Mistä on oikeat kissanpäivät tehty? Videolla esiintyvät seuraavat pennut: Mirandos Beloved Angel, Mirandos Send Me An Angel, Mirandos Little Angel, Mirandos Mr Angel´O & Mirandos Magnificent Heaven (kohdassa Leikistä) ja Mirandos Magnificent Heaven (kohdassa oppimisesta). Videon voit katsoa täältä: http://vimeo.com/16993101
- Lisätty 26.11.2010


Mandyn ja Merlinin vauvat syntyivät keskiviikko yönä! Pentukopassa tuhisee yksi tytöntyllerö ja 2 pojan palleroa. Lisätietoa ja kuvia tulee pentusivulle hieman myöhemmin.
- Lisätty 12.11.2010


Mandy & Merlin odottavat vauvoja syntyväksi marraskuun ensimmäisellä viikolla! Lisätietoja löydät pentusivulta.
- Lisätty 16.10.2010


Hanin ja Merlinin vauvat syntyivät eilen iltapäivällä! Pentukopassa tuhisee 4 isoa poikaa ja 1 iso tyttö, emo ja pienokaiset voivat erinomaisesti. Lisätietoa ja kuvia tulee pentusivulle myöhemmin.
- Lisätty 27.9.2010


Kuten huomaat, sivustollani on täysin uusi, laadukkaampi tyyli! Tyylin koodaaminen on vielä pahasti kesken, joten vanhanmallisia sivuja löytyy vielä sieltä täältä hyvinkin paljon. Tarkoituksena on muuttaa koko sivustoa pikkuhiljaa, joten kiitos kärsivällisyydestäsi! :)
- Lisätty 21.9.2010


Hani & Merlin odottavat ensimmäisiä yhteisiä vauvojansa syntyväksi syyskuun lopulla! Katso lisätietoja pentusivulta.
- Lisätty 27.8.2010


Olen vihdoin saanut loputkin HCM DNA testien tulokset:
- Bella (Mirandos Beloved Angel) n/n
- Merlin (Krickelins Merlin) n/n

Merlinin tiesin toki negatiiviseksi jo vanhempien testien perusteella, mutta jouduin ottamaan testin hänestä uudelleen vielä täällä Suomen Kissaliiton uuden sääntömuutoksen takia.
- Lisätty 12.6.2010


Viimeinenkin Caprin pentu on lähtenyt maailmalle: Rocky (Mirandos Dash of Black) muutti Sannan perheeseen Espooseen. Toivotamme hänelle kaikkea hyvää uudessa kodissaan! :))  Mirandos My Angelina jää meille kotiin.
- Lisätty 12.6.2010


Ensimmäiset Caprin pennut ovat muuttaneet uusiin koteihinsa: Lumi (Mirandos Luminous Spirit) muutti Päivi-Marian & Tommin perheeseen Espooseen, Teo (Mirandos Black Pirate) Satun & Tommyn luo Helsinkiin ja Bobby (Mirandos Black Diamond) Riikan perheeseen Halikkoon. Toivotamme heille kaikkea hyvää uusissa kodeissaan! :))
- Lisätty 26.5.2010


GIP Mirandos Creme de Heaven oli Tuomarin paras kastraatti Tampereella 15 & 16.5.2010! Sydämelliset onnittelut jälleen kerran Heville & Susannalle!
- Lisätty 26.5.2010


Tietokoneeni on ollut taas rikki, minkä vuoksi en ole pystynyt päivittämään näitä sivuja pitkään aikaan. Kiitos kaikille, jotka kyselivät Caprin & Merlinin pentuja ja pahoitteluni, että sivuilla ollut tieto oli jo kovin vanhaa!
- Lisätty 26.5.2010


Mirandos-kissala juhlii tänään jo 15 vuotta kestänyttä kasvattaja"uraa"! Ensimmäiset Mirandos pennut syntyivät 15.4.1995 ja pentueessa oli 3 upeaa ragdollia: Mirandos Like A Song (ruskea bicolor naaras), EC Mirandos Rattle N Hum (ruskea colorpoint uros) & EP Mirandos Joshua Tree (ruskea colorpoint uros). Tänä juhlapäivänä lähetämme myös Tassunpehmeät Onnittelut Josille (EP Mirandos Joshua Tree, kuva alla), joka täyttää siis kunnioitettavat 15 vuotta ja voi edelleen hyvin!

Josi

- Lisätty 15.4.2010


Super Onnittelut Heville BIS-voitosta!!!
Hevi

Kuva: Heikki Siltala (kuvassa myös tuomari Lee Selassa Hollannista)

GIP Mirandos Creme de Heaven oli Kategorian Paras Kastraatti Turussa 27.3.2010! Tämä on ensimmäinen kerta Suomessa, kun creme mitted ragdoll voittaa paneelin. Kasvattimamma on tiennyt tämän päivän koittavan jo siitä asti, kun Hevi-mies oli neliviikkoinen luppakorva; ja nyt se päivä todellakin koitti, WOW!!! Sylintäydeltä onnea Heville ja omistajalle Susannalle! :)))

- Lisätty 31.3.2010


Onnea Heville!

Hevi

GIP Mirandos Creme de Heaven (creme mitted) on:
- Paras mitted kastraatti 2009 (Suomen Ragdollystävät-seura ry:ssä)
- 3. Paras mitted kastraatti 2009 (Suomen ragdollkissayhdistys ry:ssä)
Hevin omistaa Susanna Saine. Sydämelliset onnittelut näistä hienoista sijoituksista!


Helsingin Sanomat on jälleen noteerannut ragdollit. Verkkolehdessä julkaistussa artikkelissa kerrotaan ragdollien olevan (jälleen kerran) Suomen suosituin kissarotu ja artikkelissa on Snoozien kuva, joka on otettu vuonna 2001, jolloin meistä oli isompi juttu ko. lehdessä. Artikkelin voit lukea täältä.


Loputkin Mandyn pennuista ovat muuttaneet: Lilli (Mirandos Little Angel) muutti Marjan perheeseen Lohjalle ja Lola (Mirandos Send Me An Angel) Hannamarin & Markun luo Helsinkiin. Toivotamme heille kaikkea hyvää uusissa kodeissaan! :))  Bella (Mirandos Beloved Angel) jää kotiin.


Ensimmäinen Mandyn pennuista on muuttanut uuteen kotiinsa: Angelo (Mirandos Mr Angel´O) muutti Merjan ja Markuksen luo Turkuun. Toivotamme hänelle kaikkea hyvää uudessa kodissaan! :))


Tiesithän, että Mirandos ragdollit löydät myös Facebookista
--> www.facebook.com/mirandos ragdolls


Caprin & Merlinin vauvat syntyivät eilen iltapäivällä! Pentulaatikossa tuhisee äärimmäisen onnellisen emon lisäksi 2 pulleaa tyttöä ja 3 potraa poikaa! Synnytys sujui todella hyvin ja vauhdikkaasti ja emo & vauvelit voivat oikein hyvin. Lisätietoa tulee pentusivulle hieman myöhemmin :)


Capri & Merlin odottavat ensimmäisiä yhteisiä vauvoja syntyväksi viikolla 7! Tämä on todella mukava yllätys, koska Merlinhän on vielä varsin nuori miehenalku. Lisätietoja löydät pentusivulta.


Mandyn pennuista on lisätty runsaasti uusia kuvia ja myös videoklippejä pentusivulle!


 

Vuoden 2009 uutisia

Vuoden 2008 uutisia

Vuoden 2007 uutisia