Mirandos ragdolls
Uutisia 2011
 


Meillä on iloisia uutisia vuoden vaihtumisen kunniaksi: Merlin & Hani odottavat uusia vauvoja syntyväksi tammikuun puolivälissä! Lisätietoa löydät pentusivulta.
- Lisätty 28.12.2011


Teo mukana Movember-kampanjassa:

Tommy & Teo
Tommy & Teo

Teo (Mirandos Black Pirate) auttaa omistajaansa Tommy Lindgreniä (Don Johnson Big Band) Movember-kampanjassa, joka on sitoutunut vähentämään eturauhassyövän vaikutuksia miehiin ja heidän partnereihinsa yhdessä yhteistyökumppaninsa, Suomen Syöpäsäätiön kanssa. Kyseessä on maailmanlaajuinen kampanja, jossa pyydetään miehiä kasvattamaan viikset marraskuussa ja tempauksen tarkoituksena on kerätä varoja ja nostaa tietoisuutta miesten terveysongelmista. Movember sai alkunsa Australiassa vuonna 2003.

Haluan haastaa etenkin kaikki ragdoll-ihmiset, ja ihan kaikki muutkin, mukaan tähän tärkeään tempaukseen valitsemallaan summalla! Lahjoituksen teet klikkaamalla kuvan alla olevaa linkkiä Tommyn Movember-profiilissa
- Lisätty 17.11.2011


Viimeinenkin Caprin pentu on muuttanut: Piccolo (Mirandos Still Loving You) muutti Marian ja HP:n luo Helsinkiin ja otti mukaansa myös Toton (Mirandos My Angelina). Toivotamme heille kaikkea hyvää heidän uudessa kodissaan! :))  Lola (Mirandos Love Me Tender) jää kotiin.
- Lisätty 14.11.2011


Karamelli (Mirandos Rhytm Of Love) muutti Semin luokse Helsinkiin. Toivotamme hänelle kaikkea hyvää hänen uudessa kodissaan! :))
- Lisätty 23.10.2011


Tarvitsen todellakin apua löytääkseni uudet, hyvät kodit muutamalle tosi kiltille aikuiselle kissalle ja parille ihanalle pennulle, koska olen näillä näkymin pikkuhiljaa lopettelemassa kasvatustani terveyteni takia. Toinen suuri syy on se, että olen menettänyt motivaationi ja intohimoni Snoozien (EP&EC,WW01 Purr-Fect Dream Angel) kuoleman myötä. Snooziehan oli minulle kaikki kaikessa, joten mikään ei ole ollut enää entisellään sen jälkeen :((

Mikäli voit auttaa tarjoamalla hyvän ja pysyvän kodin joillekin kissoistani, niin pyydän ottamaan pikaisesti yhteyttä: mirandosrags[at]hotmail.com. Huijarit älköön vaivautuko!
- Lisätty 20.9.2011


Lisää Caprin pentuja on muuttanut maailmalle: Polar Bear (Mirandos Lost In Love) muutti Tiinan perheeseen Jorvakseen ja Enska (Mirandos Love Me Do) Ullan perheeseen Tampereelle. Toivotamme heille kaikkea hyvää heidän uusissa kodeissaan! :))
- Lisätty 11.8.2011


TIEDOKSI: Jouduin sairaalaan ja leikattavaksi jalkani takia ja siellä vierähtikin peräti 10 päivää. Sen vuoksi en ole pystynyt päivittämään näitä sivujakaan ennen kuin nyt. Kiitos kärsivällisyydestä kaikille pennuista kiinnostuneille! Pentusivu on nyt ajan tasalla ja valitettavasti joudun tosiaan etsimään hyviä koteja myös muutamille aikuisille, katso lisätietoja ko. sivuilta.
- Lisätty 5.8.2011


TIEDOKSI: olen loukannut jalkani aika pahasti onnettomuudessa, joten sen takia joudun miettimään pentutilanteen uudelleen. Pentusivulla mainittujen tytöntylleröitten lisäksi varattavissa on kenties myös 2 erittäin lupaavaa poikaa; se selviää nyt parin viikon sisällä. Niin ikään joudun näillä näkymin luopumaan muutamista aikuisista kissoistani, joten mikäli olet kiinnostunut todella ihanista & kilteistä ragdolleista, niin kysy ihmeessä lisää! Tämä särkee kyllä sydämeni, mutta tässä tilanteessa ei taida olla muuta vaihtoehtoa...
- Lisätty 12.7.2011


Ensimmäinen Caprin pentu on muuttanut kotoa: Helmi (Mirandos Waves Of Love) muutti Jaanan & Matin luo Keravalle. Toivotamme hänelle kaikkea hyvää uudessa kodissaan! :))
- Lisätty 12.7.2011


Hyvää Syntymäpäivää Bonolle!

Bono The Man (IC Fancyrags Keep The Faith) täyttää tänään 10 vuotta! :)

- Lisätty 24.6.2011


Bellan pennut ovat muuttaneet uusiin koteihinsa: Monza (Mirandos Moment of Surrendr) muutti Monican perheeseen Lapinkylään ja Herkku (Mirandos White as Snow) Jaanan & Matin luo Keravalle. Toivotamme heille kaikkea hyvää uusissa kodeissaan! :))
- Lisätty 1.5.2011


 
Tänään me juhlimme jo
16 vuotta kestänyttä ragdollien kasvatusta, mikä mahtava matka tämä onkaan ollut!! Rakkaat terveiset & rapsutukset kaikille Mirandos kasvateille niin Suomessa kuin ulkomaillakin! ♥
 Erityisterveiset ja Tassunpehmeät synttärionnittelut Josille (EP Mirandos Joshua Tree) joka täyttää tänään siis kunnioitettavat 16 vuotta! Josin omistaa Riitta Vuorinen.
- Lisätty 15.4.2011

Caprin ja Merlinin jättipentue syntyi aurinkoisena sunnuntai-iltapäivänä 10.4.2011! Capri yllätti minut totaalisesti pyöräyttämällä 7 isoa vauvelia, joten nyt meidän pentukopassa tuhisee 3 tytöntylleröä ja 4 potraa poikaa!! :)) Emo ja pienokaiset voivat oikein hyvin; lisätietoa ja kuvia tulee pentusivulle hieman myöhemmin.
- Lisätty 11.4.2011


Ragdoll-videot sivulle on lisätty aikamoinen liuta uusia linkkejä! Olin melkein jo unohtanut, että olen aikoinaan ladannut paljon videoita pentueista myös Photobucketiin joten nyt ne on kaikki kaivettu sieltä talteen tuohon listaukseen.
- Lisätty 11.4.2011


Capri & Merlin odottavat uusia vauvoja syntyväksi huhtikuun alussa! Odotettavissa on jälleen varsinaisia sydäntenmurskaajia, sillä nämä jos mitkä ovat totisesti "rakkauslapsia" :) Lisätietoa löydät pentusivulta.
- Lisätty 14.3.2011


Viimeinenkin Mandy pentu on lähtenyt maailmalle: Frodo (Mirandos Frodo Baggins) muutti Hennin & Maken luo Saloon. Toivotamme hänelle kaikkea hyvää uudessa kodissaan! :))
- Lisätty 14.3.2011


Toinenkin Mandyn pentu on jo muuttanut: Sami (Mirandos Samwise Gamgee) muutti Satun & Timon perheeseen Vantaalle. Toivotamme hänelle kaikkea hyvää uudessa kodissaan! :))
- Lisätty 28.2.2011


Ensimmäinen Mandyn pentu on jo muuttanut uuteen kotiinsa: Kippu (Mirandos Galadriel) muutti Annen perheeseen Helsinkiin. Toivotamme hänelle kaikkea hyvää uudessa kodissaan! :))
- Lisätty 21.2.2011


Bellan ja Merlinin vauvat syntyivät varhain keskiviikko aamuna 2.2.2011! Pentukopassa tuhisee vain 2 pienokaista: iso tyttö ja iso poika. Bella oli vauvojen synnyttyä hieman ihmeissään, että pitääkö näille tehdä jotain... ensikertalainen kun on :))  Mutta ei mennyt onneksi kauan, ennen kuin hän paneutui suurella sydämellä ja innolla äitiyden saloihin ja hoitaa todella tunnollisesti pienokaisiaan; eli emo ja vauvelit voivat oikein hyvin! Lisätietoa ja kuvia tulee pentusivulle hieman myöhemmin.
- Lisätty 7.2.2011


Huomio kasvattieni omistajat! Minulla on pulaa hyvälaatuisista valokuvista Kuukauden kullannupuiksi, joten toivoisin saavani teiltä runsaasti kuvia, joissa kissa on edukseen eikä kuvassa ole esim. punaisia/keltaisia silmiä eikä turhaa rojua taustalla. Esim. ulkoilukuvat olisivat tosi kivoja! Lähetä kuva(t) meilinä osoitteeseen: mirandosrags[at]hotmail.com. Kiitos jo etukäteen!
- Lisätty 7.2.2011


Bella & Merlin odottavat ensimmäisiä yhteisiä vauvojaan syntyväksi tammi-helmikuun vaihteessa! Toivon, ettei   kyseessä ole vaan valeraskaus. Lisätietoa löytyy pentusivulta.
- Lisätty 12.1.2011


 Toivotamme kaikille oikein hyvää alkanutta uutta vuotta 2011! :)
 
- Lisätty 12.1.2011


 
  - Uutisia 2010
  - Uutisia 2009

 

 

 

 | Home| Varattavissa olevat pennut|Pentusuunnitelmat|Uutisia|Linkit|Ragdoll videot| In English |