Text Box: Chandani´s

Text Box:  
 
Hei!
 
Nimeni on Gunilla ”Nilla” Rosenberg. Olen pienestä saakka ollut eläinhullu. Vanhempani kertovat lukuisia tarinoita eläimistä, jotka olen ’pelastanut’ ja raahannut kotiin. Ensimmäisiä sanojani oli ’haluu paijata!’, joten meillä on aina ollut paljon eläimiä kotona. Muistan ne kaikki ja kaikilla on paikka sydämessäni.
 
Asun isossa omakotitalossa Espoossa kolmen lapseni kanssa. Perheeseemme kuuluu myös kokojärjestyksessä islanninhevonen, kaksi kissaa, vaihtuva määrä kaneja (kasvatamme hermeliinejä) ja kaksi gerbiiliä. Kissanäyttelyssä muutama vuosi sitten ihastuin kauniiseen ja kiehtovaan kissaan – korattiin. Otin yhteyttä yhteen Suomen korat kasvattajista, Annukka ja Tomi Pahkalaan, ihania ihmisiä. Pitkältä tuntuneen odotuksen jälkeen saimme lähteä katsomaan meidän tulevaa neitiämme. Tämä oli tapaaminen, jota en ikinä unohda. Kaikki kuusi pentua nukkuivat kömmössään, mutta ei kestänyt montaa minuuttia, kun yksi suurisilmäinen olento kömpi tyttäreni syliin, katseli suurilla silmillään ympärilleen hetken ja nukahti hänen kämmenelleen. Tämä oli rakkautta ensisilmäyksellä ja nyt melkein vuosi tämän kohtaamisen jälkeen Neiti on edelleen utelias, ihmisrakas ja täysin peloton : ) Hän on siis ensimmäinen korattimme Chandi, mutta ei taatusti viimeinen. Jos kaikki käy suunnitelmien mukaan, nukkuu pian hänen jälkeläisensä omassa kömmössään.
 
Tiny chandani eli Chandi on koko perheen lellikki, hän nukkuu Johanin kainalossa, pää tyynyllä. Hän on hyvin puhelias, on hauskaa keskustella hänen kanssaan, vaikkei ihmisen älykkyys aina riitä ymmärtämään kaikkea… Chandi ulkoilee omassa tarhassa terassilla tai valjaissa. Onkohan Chandi Suomen ainoa Korat, joka matkustaa perheen mukana hevostalleilla ja mukanani lenkillä repussa?
 
Haluaisin kasvattaa  ihania kissoja joilla olisi samanlainen hurmaava tempperamentti kuin Chandilla, yhtä peloton ja eloisa.  Meillä pennut tulevat tottumaan sekä toisiin eläimiin, että lapsiin. Meillä eläimet elävät tasavertaisina perheenjäseninä. Jos tunnet, että tämä rotu on sinua varten, ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää.

Päivitetty 25.5.2008