Vanhan Testamentin kirjoituksia Uuden testamentin kirjoituksia Uskonoppi Kirjoituksia  eri teemoista Evästä vuoden jokaiselle viikolle C.O. Roseniuksien Elämän leipää

 


Haku näiltä sivuiltaLinkkejä
Tervetuloa

Olen valmistunut 1954 papiksi ja toiminut aluksi seurakuntapappina. Vuodesta 1963 lähtien olen ollut kristillisten järjestöjen palveluksessa. Ennen eläkkeelle siirtymistäni vuonna 1992 olin lähes parikymmentä vuotta Evankelisluterilaisen Lähetysyhdistys Kylväjän koulutussihteerinä.

Näiden sivujen tarkoituksena on tarjota opiskelumateriaalia Raamattuun ja kristillisen uskomme ydinkysymyksiin.

Sinisessä raidassa löytyvistä otsikoista ensimmäisenä on PUHEET. Valtaosan näistä puheista ystävät ovat äänittäneet eri aikoina ja usein varsin vaatimattomillakin äänityslaitteilla. Tämän otsikon alla on ensin kuusi ryhmää puheita: HAASTATTELU ja PUHEITA ERI AIHEISTA, LUENTOJA USKOMME PERUSTEISTA, VALEN-SENDSTADIN KIRJAN "PISTIN LIHASSA" ÄÄRELLÄ, C.O. ROSENIUKSEN KIRJOJEN ÄÄRELLÄ, LUENTOJA UUDESTA TESTAMENTISTA ja LUENTOJA VANHASTA TESTAMENTISTA. Lopuksi on äänikirjana KRISTUS KAIKKI KAIKESSA jaettuna vuoden viikkojen mukaan.

Otsikoiden VT, UT ja USKO alla on Olavi Peltolan eri aiheista kirjoittamia kirjoja ja muita aiheeseen liittyviä kirjoituksia ja luentoja. TEEMAT otsikko sisältää kirjoituksia ja luentoja kolmen otsikon alla: Ajan ilmiöistä, Sielunhoidosta ja Uskonelämästä. Lisäksi löydät kirjan Kristus kaikki kaikessa, joka sisältää EVÄSTÄ uskonelämään vuoden jokaiselle viikolle sekä C.O.ROSENIUKSEN kirjan Elämän leipää vanhana painoksena. Etusivun vasemmalla puolella on otsikko Päivän sana tänään ja se vie Roseniuksen Elämän leipää kirjan kyseisen päivän sivulle.

UUTTA
1/2014: PUHEET otsikon alle on lisätty 45 puhetta ja raamattuluentoa. Tällä hetkellä niitä on yhteensä 277 kpl ja lisäksi Kristus kaikki kaikessa -äänikirja.

Olavi Peltola